Madlavningskursus i Syracuse og besøg på lokalt marked
Om denne aktivitet
Billetter på smartphone accepteres
- Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
- Denne mulighed har GRATIS afbestilling: bestil det uden nogen risiko!
Oversigt
Denne private aktivitet varer ca. 6 timer og kombinerer et besøg på et lokalt marked, et madlavningskursus og en lækker treretters frokost. Ikke alene kommer du hjem til en lokal, men du vil også opdage den sicilianske gastronomis hemmeligheder. Når oplevelsen er slut, kan du gå hjem med et praktisk forklæde.
- Besøg et lokalt marked, og lær om øens gastronomiske kultur.
- Nyd en 3-retters menu hjemme hos en lokal
- Vælg mellem frokost eller middag
- Tag hjem med et flot forklæde
Hvad er inkluderet
- Privat aktivitet
- Madlavningskursus
- Guidet tur på markedet
- Frokost eller middag (3 retter)
Vælg deltagere og dato
Hvad man kan forvente
Denne private aktivitet giver dig mulighed for at uddybe din viden om siciliansk gastronomi og tilberedningen af dens mest berømte opskrifter. Efter et besøg på et lokalt marked kommer du hjem til en lokal, som vil lære dig at tilberede nogle karakteristiske retter. Oplevelsen varer ca. 6 timer og afsluttes med en treretters frokost (eller middag).
Syrakusas køkken er varieret og omfatter både fisk og skaldyr og landbaserede specialiteter. Den følgende liste indeholder de mest populære opskrifter:
- Pasta con le Sarde - En klassiker i det sicilianske køkken. Den tilberedes med friske sardiner, vild fennikel, pinjekerner, sultanas og brødkrummer.
- Arancini - Fyldte og stegte riskugler. Fyldet kan variere, men de mest almindelige typer omfatter kødsauce, tomatsauce, mozzarella, ærter, skinke og ost.
- Pesce Spada alla Ghiotta - Sværdfisk er en lokal specialitet og tilberedes som regel "alla ghiotta", dvs. i en sauce med tomat, kapers, oliven, løg og chili.
- Sarde a beccafico -Sardiner fyldt med en blanding af brødkrummer, pinjekerner, sultanas, løg, persille og krydderier. De rulles derefter sammen og bages i ovnen.
- Panelle - Fritter af kikærtemel. Kan spises alene eller som en sandwich.
Måltidet kan kun afsluttes med en dessert. I Syrakus kan du prøve cannoli eller cassata, en dessert lavet af svampet kage dyppet i likør, sød ricotta og sukkerglasur. Den er ofte dekoreret med kandiseret frugt og mandelmasse.