Pasta og Tiramisu-madlavningskursus i Venedig
Om denne aktivitet
- Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
Oversigt
Dette madlavningskursus i pasta og tiramisu i Venedig varer ca. 3 timer og giver dig mulighed for at komme hjem til en lokal ekspertkok. Takket være hans nyttige tips vil du lære at tilberede nogle af de vigtigste retter i den italienske og venetianske tradition. Når du booker, kan du vælge mellem frokost og middag. En aperitif, vand og vin er inkluderet.
- Lær at tilberede frisk pasta
- Opdag, hvordan man laver en tiramisù
- Lær tips og tricks takket være forklaringer fra en ekspertkok.
Hvad er inkluderet
- Madlavningskursus i pasta og tiramisu
- Ekspertkok
- Aperitif
- Frokost eller frokost (3 retter)
Vælg deltagere og dato
Hvad man kan forvente
Hvis du vælger dette 3-timers madlavningskursus i pasta og tiramisu, får du mulighed for at nyde en original oplevelse i Venedig. Sammen med en lokal kok vil du lære at tilberede frisk pasta og en af de mest berømte italienske desserter, tiramisu.
Tilberedning af frisk pasta er ikke nødvendigvis svært, men det kræver tid, øvelse og en smule fingerfærdighed. Bare rolig, kokken vil give dig nyttige tips. Takket være æggene i dejen er den normalt mere elastisk og blødere end tør pasta, og den absorberer saucer godt. Du får mulighed for at tilberede fettuccine, tagliatelle og/eller frisk fyldt pasta.
Til dessert er tiramisu, som opstod som en signaturret i det italienske køkken i 1970'erne og 1980'erne, et must. Man mener, at den stammer fra Venedig eller Treviso i nærheden.
Oplevelsen inkluderer vin, vand og kaffe. Det er en god idé for foodies, dem, der rejser alene eller med familien.