Besøg på Venedigs lokale marked og privat madlavningskursus
Om denne aktivitet
- Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
Oversigt
Denne oplevelse kombinerer et besøg på Venedigs lokale markeder, hvor du køber ingredienserne til frokost eller middag, og et privat madlavningskursus med smagning af lokale specialiteter som sarde in saor eller baccalà mantecato. Det varer ca. 5 timer og inkluderer en velkomstaperitif, vin, vand og kaffe.
- Spadser gennem kvarterets markeder og oplev en venetianers dagligdag.
- Nyd en treretters menu med regionale specialiteter
- Nyd en velkomstaperitif
Hvad er inkluderet
- Besøg på et lokalt marked
- Privat madlavningskursus
- Ekspertkok
- Smagning
Vælg deltagere og dato
Hvad man kan forvente
Denne oplevelse omfatter et besøg på Venedigs markeder og et privat madlavningskursus med smagning af lokale specialiteter. Det varer ca. 5 timer og er perfekt for enhver madlavningsentusiast.
De venetianske markeder er det perfekte sted at shoppe, før man tilbereder frokost eller middag. Det mest berømte er uden tvivl Rialto-markedet. Det blev grundlagt i 1097 og er et af de vigtigste og ældste i Italien og huser et berømt fiskemarked (Pescaria) og boder med frisk frugt og grønt (Erbaria).
Oplevelsen giver dig mulighed for at smage Venedigs køkken, der er påvirket lige så meget af havet og lagunen som af produkterne fra baglandet, hvilket afspejles i de mest berømte lokale opskrifter:
- Sarde in saor: marinerede sardiner i sursød sauce.
- Risotto de gò: cremet ris lavet med en fisk, der er typisk for den venetianske lagune.
- Baccalà mantecato: tørret og saltet torsk, der koges og derefter blandes med mælk, indtil den får en cremet konsistens.
- Fritole: små søde fritter, der traditionelt tilberedes til karneval.
En velkomstaperitif, vin, vand og kaffe er inkluderet i aktiviteten.