Spiseoplevelse i Palermo

4.2
(4 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Varighed: 2,5 timer
Øjeblikkelig bekræftelse
Fra
862 kr 784 kr
Ingen skjulte gebyrer
  • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt

Oversigt

Deltag i denne gastronomiske oplevelse på ca. 3 timer, der giver dig mulighed for at komme hjem til en italiensk ekspertkok i Palermo. Med denne reservation får du mulighed for at smage nogle traditionelle sicilianske retter, såsom caponata, sarde alla beccafico, cassata og andre specialiteter. Du kan vælge mellem frokost og middag. Den samlede pris inkluderer vin, vand og kaffe.

  • Nyd en siciliansk gastronomisk oplevelse hjemme hos en lokal kok i Palermo.
  • Nyd en fire-retters menu til frokost eller middag.
  • Nyd en privat aktivitet for en intim og personlig oplevelse.

Hvad er inkluderet

  • Gastronomisk oplevelse i Palermo
  • Lokal vært / Cesarine
  • 4-retters frokost- eller middagsmenu
  • Vin, kaffe og vand

Vælg deltagere og dato

Hvad man kan forvente

Hvis du vælger denne oplevelse, kan du komme hjem til en familie i Palermo, som tilbereder en lækker fireretters menu. Det varer cirka 3 timer og er perfekt til at fordybe sig i den lokale kultur med et valg mellem frokost eller middag. Prisen inkluderer lokale vine, vand og kaffe.

En kulinarisk oplevelse i Palermo inkluderer nødvendigvis arancini, små stegte riskugler fyldt med ingredienser som kød, ost, ærter osv. Resten af menuen kan omfatte nogle af de følgende specialiteter:

  • Caponata - En fyldig og velsmagende ret, som er typisk for det sicilianske køkken. Hovedingrediensen er aubergine, som skæres i tern og steges, indtil de er gyldenbrune og møre. Friske tomater, løg, grønne oliven, kapers og frisk basilikum bruges også i tilberedningen.
  • Pastacon le sarde - Pasta med friske sardiner smagt til med vild fennikel, safran, pinjekerner og ristede brødkrummer.
  • Involtini di pesce spada - Tynde skiver af sværdfisk, som nogle gange er fladet ud med en kødmørner for at gøre dem lettere at rulle. Serveres ofte med en salat af appelsiner og fennikel som garniture.
  • Sarde alla beccafico - Under tilberedningen renses og åbnes sardinerne. Det traditionelle fyld består af en blanding af ingredienser som brødkrummer, persille, hvidløg, pecorino- eller parmesanost, citronskal, salt og sort peber.

Oplevelsen afsluttes med en typisk dessert. På Sicilien er de mest berømte cassata (en svampet kage fyldt med ricottaost og chokolade) og cannoli, sprøde vafler fyldt med ricotta-creme beriget med mørk chokolade, kandiseret frugt og hakkede pistacienødder.

Anmeldelser

4.2
· 4 Anmeldelser
  • P
    P. U.
    4
    (0 Anmeldelser)
    Den gastronomiske oplevelse var uforglemmelig med autentiske smagsoplevelser, der bragte mig til hjertet af Sicilien, selv om jeg synes, at organiseringen af tiden kunne være bedre for at få mest muligt ud af hvert øjeblik.
  • M
    M. B.
    4
    (0 Anmeldelser)
    Den gastronomiske oplevelse i Palermo var utrolig, jeg prøvede retter, jeg aldrig havde forestillet mig, og den lokale kulinariske kultur fascinerede mig.
  • T
    T. U.
    4
    (0 Anmeldelser)
    Jeg elskede at smage på den lokale mad, det var en unik oplevelse. Jeg vil altid huske de autentiske smagsoplevelser fra min rejse.
  • L
    L. C.
    5
    (0 Anmeldelser)
    Maden var meget velsmagende, jeg kunne rigtig godt lide den. Folk var meget venlige, jeg ville komme tilbage uden at tænke over det.
  • Yderligere info

    Afbestillingspolitik