Napoli Madtur
Om denne aktivitet
Billetter på smartphone accepteres
- Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
- Denne mulighed har GRATIS afbestilling: bestil det uden nogen risiko!
Oversigt
På denne gastronomiske tur kan du opleve den autentiske napolitanske pizza og andre lokale kulinariske lækkerier. Rejsen omfatter en lokal guide, som ledsager dig gennem det historiske centrum, og som du kan besøge Pignasecca-markedet, et af de ældste i byen. Du vil få mulighed for at smage delikatesser som limoncello, cuoppo, mozzarella, sfogliatelle og andre specialiteter på en tur på ca. 2 timer.
- Udforsk et traditionelt kvarter i selskab med en ekspertguide.
- Smag på pizza fritta, cuoppo, babà, mozzarella og andre napolitanske delikatesser
- Nyd et glas limoncello og en kop espressokaffe
Hvad er inkluderet
- Gastronomisk rundvisning i Napoli
- Lokal guide
- Gademad
- Limoncello
Vælg deltagere og dato
Hvad man kan forvente
Denne tur varer ca. 2 timer og fokuserer på Napolis gastronomiske specialiteter. Byen Vesuv er berømt for sin gadekøkken og de lokale, der viderefører de traditionelle opskrifter. En ekspertguide vil ledsage dig gennem den gamle bydel, så du kan smage ikke kun gademad, men også limoncello og en kop espressokaffe. Ruten går normalt gennem kvarteret Quartieri Spagnoli, og udgangspunktet er normalt Pignasecca-markedet.
Napoli er synonymt med pizza, og du behøver ikke at sidde omkring et bord for at nyde den. Undervejs kan du smage to versioner: stegt pizza og pizza a portafoglio. I det andet tilfælde er den foldet på sig selv, har en mindre diameter og færre toppings, men den er ikke mindre velsmagende. Til gengæld omfatter turen normalt også andre specialiteter som f.eks:
- Tarallo napoletano - Et velsmagende bagværk i form af en doughnut. Dejen er baseret på fedtstof og indeholder peber og mandler.
- Mozzarella - Italiens mest berømte friske ost. Den er fremstillet af frisk, hel bøffelmælk, der er opdrættet på åben græsmark. I munden har den et mere kompakt ydre, der skjuler et cremet hjerte.
- Cuoppo - Den mest berømte napolitanske gadekøkken. Det er en absorberende papirkegle, der omslutter stegte fødevarer som calamari, panerede grøntsager, crocchè (kartoffel- og ostekroketter), scagliuozz (stegte polenta-triangler), makaroni-omelet og meget mere. Der findes normalt tre varianter: land, hav og sød.
- Trippa - En kold salat lavet af svinefødder og snude. Smagen bliver mildere af citron- og oliedressingen.
En gastronomisk rundtur i Napoli må ikke udelade den søde del. Byen er kendt for desserter som sfogliatelle (en butterdej fyldt med sød ricottaost), pastiera (en butterdej fyldt med ricottaost, æg, sukker, mælk og appelsinblomstaroma) og babà, en blød kage, der er dyppet i rom. Turen omfatter også et glas limoncello og en dampende kop kaffe.