Napoli Madtur

4.6
(1023 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Billetter på smartphone accepteres

Varighed: 2 timer
Denne aktivitet har VIDUNDERLIGE anmeldelser
GRATIS afbestilling
Fra
281 kr 256 kr
GRATIS afbestilling
Ingen skjulte gebyrer
  • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
  • Denne mulighed har GRATIS afbestilling: bestil det uden nogen risiko!

Oversigt

På denne gastronomiske tur kan du opleve den autentiske napolitanske pizza og andre lokale kulinariske lækkerier. Rejsen omfatter en lokal guide, som ledsager dig gennem det historiske centrum, og som du kan besøge Pignasecca-markedet, et af de ældste i byen. Du vil få mulighed for at smage delikatesser som limoncello, cuoppo, mozzarella, sfogliatelle og andre specialiteter på en tur på ca. 2 timer.

  • Udforsk et traditionelt kvarter i selskab med en ekspertguide.
  • Smag på pizza fritta, cuoppo, babà, mozzarella og andre napolitanske delikatesser
  • Nyd et glas limoncello og en kop espressokaffe

Hvad er inkluderet

  • Gastronomisk rundvisning i Napoli
  • Lokal guide
  • Gademad
  • Limoncello

Vælg deltagere og dato

Hvad man kan forvente

Denne tur varer ca. 2 timer og fokuserer på Napolis gastronomiske specialiteter. Byen Vesuv er berømt for sin gadekøkken og de lokale, der viderefører de traditionelle opskrifter. En ekspertguide vil ledsage dig gennem den gamle bydel, så du kan smage ikke kun gademad, men også limoncello og en kop espressokaffe. Ruten går normalt gennem kvarteret Quartieri Spagnoli, og udgangspunktet er normalt Pignasecca-markedet.

Napoli er synonymt med pizza, og du behøver ikke at sidde omkring et bord for at nyde den. Undervejs kan du smage to versioner: stegt pizza og pizza a portafoglio. I det andet tilfælde er den foldet på sig selv, har en mindre diameter og færre toppings, men den er ikke mindre velsmagende. Til gengæld omfatter turen normalt også andre specialiteter som f.eks:

  • Tarallo napoletano - Et velsmagende bagværk i form af en doughnut. Dejen er baseret på fedtstof og indeholder peber og mandler.
  • Mozzarella - Italiens mest berømte friske ost. Den er fremstillet af frisk, hel bøffelmælk, der er opdrættet på åben græsmark. I munden har den et mere kompakt ydre, der skjuler et cremet hjerte.
  • Cuoppo - Den mest berømte napolitanske gadekøkken. Det er en absorberende papirkegle, der omslutter stegte fødevarer som calamari, panerede grøntsager, crocchè (kartoffel- og ostekroketter), scagliuozz (stegte polenta-triangler), makaroni-omelet og meget mere. Der findes normalt tre varianter: land, hav og sød.
  • Trippa - En kold salat lavet af svinefødder og snude. Smagen bliver mildere af citron- og oliedressingen.

En gastronomisk rundtur i Napoli må ikke udelade den søde del. Byen er kendt for desserter som sfogliatelle (en butterdej fyldt med sød ricottaost), pastiera (en butterdej fyldt med ricottaost, æg, sukker, mælk og appelsinblomstaroma) og babà, en blød kage, der er dyppet i rom. Turen omfatter også et glas limoncello og en dampende kop kaffe.

Anmeldelser

4.6
· 1023 Anmeldelser
  • O
    O.
    5
    (0 Anmeldelser)
    Den bedste måde at opleve en by indefra gennem mad på.
  • A
    A.
    4
    (0 Anmeldelser)
    Det var en fantastisk tur! Jeg elsker den varierede mad, og jeg følte virkelig, at vi fik en stor smagsprøve på den bedste mad i Napoli.
  • F
    F.
    4
    (0 Anmeldelser)
    En ideel oplevelse for eventyrlystne mennesker, der kan lide at prøve nye fødevarer.
  • C
    C.
    5
    (0 Anmeldelser)
    Der tilbydes autentisk traditionel napolitansk gadekøkken. Det må man ikke gå glip af!
  • Se mere

    Afrejse og returrejse

    Yderligere info

    Afbestillingspolitik