Madlavningskursus i Riomaggiore
Om denne aktivitet
- Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
Oversigt
En perfekt aktivitet for madelskere, der vil lære italienske madlavningsteknikker og opleve frokost eller middag i et autentisk lokalt hjem. Du kommer hjem til en familie fra Riomaggiore, som tilbereder en treretters menu med frisk pasta, hovedret og tiramisu. Det varer cirka 3 timer og inkluderer en velkomstaperitif , vand og vin.
- Lær nogle af de bedste teknikker og opskrifter inden for italiensk gastronomi på dette madlavningskursus i Riomaggiore.
- Smag en treretters menu tilberedt af en lokal vært i hans pragtfulde hjem i Cinque Terre.
- Oplev aromaerne af honning, tørrede frugter, kandiseret citrus og krydderier i Sciacchetrà-vinen.
- Nyd en aktivitet for små grupper på op til 8 personer, for en intim og personlig oplevelse.
Hvad er inkluderet
- Madlavningskursus i pasta og tiramisu i Riomaggiore
- Ekspertkok
- Aperitif
- Frokost eller frokost (3 retter)
Vælg deltagere og dato
Hvad man kan forvente
Denne aktivitet varer ca. 3 timer og inkluderer en treretters menu, en velkomstaperitif, vin og vand. Som om det ikke var nok, kommer du hjem til en familie fra Riomaggiore, som tilbereder typiske italienske og regionale specialiteter. Blandt nogle af de retter, der kunne være en del af oplevelsen, er:
- Gnocchi eller Tagliatelle al sugo - Frisk hjemmelavet pasta - tagliatelle eller gnocchi - ledsaget af ragu, en tyk sauce baseret på hakket kød, tomat og andre ingredienser. Det kræver langsom tilberedning over svag varme.
- Tomaxelle - Dette er navnet på de kalvekødsruller fyldt med kød, ost og urter, som er typiske for regionen. De serveres som regel med stuvede ærter eller kartoffelmos. Ifølge traditionen blev denne opskrift opfundet i 1800.
- Tiramisù - Sandsynligvis den mest berømte italienske dessert i verden. Den består af lag af svampede kiks dyppet i kaffe og fyldt med mascarponecreme. Overfladen er drysset med kakao.
Tiramisù'en ledsages af et glas Sciacchetrà, en sød vin fremstillet af de lokale druesorter i Cinque Terre-regionen, såsom Bosco, Albarola og Vermentin. Druerne håndplukkes fra de terrasserede vinmarker, der er typiske for regionen, og tørres i solen på sivmåtter. Denne proces er med til at koncentrere sukker og smag.