Madlavningskursus i gnocchi og pesto i Riomaggiore

4.7
(1050 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Varighed: 3 timer
Denne aktivitet har ENESTÅENDE anmeldelser
Øjeblikkelig bekræftelse
Fra
1.552 kr 1.411 kr
Ingen skjulte gebyrer
  • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt

Oversigt

En gastronomisk oplevelse, der varer ca. 3 timer og finder sted hos en ekspertkok i Riomaggiore, i hjertet af Cinque Terre. Der er udsigt over havet og de omkringliggende vinmarker, og det er det perfekte sted at lære at tilberede regionens mest berømte ret, gnocchi al pesto. Aktiviteten inkluderer vand, lokale vine og en hjemmelavet dessert.

  • Lær at lave lækre vegetariske gnocchi- og pesto-opskrifter på dette madlavningskursus i Riomaggiore.
  • Forbedr dine madlavningsevner med tips fra en italiensk ekspertkok.
  • Smag de lokale vine og nyd en gåtur gennem en vingård med udsigt over havet.
  • Drag fordel af en lille gruppeaktivitet i en intim og personlig oplevelse.

Hvad er inkluderet

  • Madlavningskursus med gnocchi og pesto i Riomaggiore
  • Ekspertkok
  • Frokost eller frokost (3 retter)
  • Aperitif

Vælg deltagere og dato

Hvad man kan forvente

Dette madlavningskursus giver dig mulighed for at lære at tilberede en typisk ret fra Riomaggiore-regionen sammen med en lokal kok: gnocchi al pesto. Oplevelsen finder sted i et bondehus med en malerisk beliggenhed i Cinque Terre. Oplevelsen varer ca. 3 timer og inkluderer en hjemmelavet dessert eller frisk frugt, vin og en gåtur gennem vinmarken, hvor værterne vil forklare de dyrkede sorter og deres egenskaber.

Traditionel Genovese-pesto fremstilles ved at male frisk basilikum, hvidløg, pinjekerner, parmesan- eller pecorino-ost, ekstra jomfruolivenolie og salt. Dens nøjagtige oprindelse er omdiskuteret, men man mener, at den stammer fra middelalderen. Den vigtigste ændring, der gav anledning til pesto, som vi kender den i dag, er tilføjelsen af pinjekerner, sandsynligvis fra det 19. århundrede og frem. Gnocchi al pesto er værdsat for deres enkelhed og friske, aromatiske smag.

Oplevelsen afsluttes med en hjemmelavet dessert. Den mest traditionelle i regionen er mandeltærten, som laves med fintmalede mandler eller hasselnødder, sukker, æg og ofte citronskal eller andre smagsgivere som f.eks. vanilje. Ydersiden er gyldenbrun og let knasende, mens indersiden forbliver mør. Alternativt kan frokosten eller middagen afsluttes med frisk frugt.

Anmeldelser

4.7
· 1050 Anmeldelser
  • K
    K. M.
    5
    (0 Anmeldelser)
    Jeg lærte at lave gnocchi med pesto i Cinque Terre med min søster, og det var en fest, jeg glemmer aldrig den lækre mad og det sjov, vi havde!
  • W
    W. J.
    5
    (0 Anmeldelser)
    Kurset i gnocchi og pesto var en fantastisk oplevelse, jeg lærte en masse, og maden var lækker.
  • L
    L. O.
    5
    (0 Anmeldelser)
    Jeg elskede at lære at lave gnocchi med pesto, en opskrift, jeg altid har ønsket at mestre. Nu kan jeg dele et lille stykke af Italien med mine venner derhjemme.
  • J
    J. R.
    5
    (0 Anmeldelser)
    Madlavningskurset var det bedste, jeg lærte at lave gnocchi og pesto meget nemt. Alt var meget hyggeligt, og folk var meget venlige.
  • Se mere

    Yderligere info

    Afbestillingspolitik