Bari Pasta og Tiramisu-undervisning
Om denne aktivitet
Billetter på smartphone accepteres
- Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
- Denne mulighed har GRATIS afbestilling: bestil det uden nogen risiko!
Oversigt
Lær at lave pasta og tiramisu med dette kursus i Bari. I en oplevelse, der varer ca. tre timer og er for grupper på ca. 12 personer, får du mulighed for at komme hjem til en lokal og lære, hvordan man laver disse retter.
Få en aperitif og smag på det, du har tilberedt. Du vil kunne lave mindst to typer pasta, især typisk for Bari, såsom orecchiette, og landets traditionelle dessert, tiramisu. Spis vand og lokal vin til for at fordybe dig endnu mere i den syditalienske kultur.
- Få en smag af den syditalienske kultur med dette pasta- og tiramisu-kursus i Bari .
- Lær af en lokal kok derhjemme, hvordan man laver disse retter i en lille gruppe, der varer omkring tre timer.
- Få en aperitif, drinks og smag på den mad, du har lavet, herunder mindst to typer pasta.
Hvad er inkluderet
- Kursus i fremstilling af pasta og tiramisu
- Kursus med lokal kok
- Drikkevarer (vand, vin, kaffe)
- Aperitiffer (prosecco og snacks)
Vælg deltagere og dato
Hvad man kan forvente
Fordyb dig i kulturen i Bari med dette kursus i at lave pasta og tiramisu. I en oplevelse, der varer omkring tre timer og er for grupper på omkring 12 personer, kommer du hjem til en lokal og lærer, hvordan man laver to af landets mest berømte retter.
Du får en aperitif og et glas vin og vand til maden. Du får også mulighed for at smage på det, du har lavet, for at se, om du har forstået hemmelighederne bag dette køkken.
Du vil lære at lave mindst to typer pasta. Blandt dem er orecchiette. Det er faktisk en traditionel italiensk pasta fra Bari, som normalt laves med broccoli, hvidløg, olivenolie, chili og et par ansjoser.
Du vil også lære at lave tiramisu. Det er en elegant og fyldig italiensk dessert lavet på delikate kiks, espressokaffe, mascarponeost, æg, sukker, vin, rom og kakaopulver.
At deltage i et pastakursus i Bari kan være en god måde at lære om lokale kulinariske traditioner og teknikker på, hvor du kan lære om ingredienser, teknikker og den kulturelle betydning af retter fra denne region i Puglia.