Amalfi Madlavningskursus
Om denne aktivitet
Billetter på smartphone accepteres
- Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
- Denne mulighed har GRATIS afbestilling: bestil det uden nogen risiko!
Oversigt
Tag med et par dygtige kokke og lær sammen med dem at tilberede lækker traditionel italiensk mad. Kurset varer ca. 2,5 timer , hvor du lærer at tilberede italienske forretter, pasta og en række andre retter baseret på lokale opskrifter .
Du vil også nyde en velkomst-aperitif og et glas lokal vin, som du kan nyde på en terrasse med udsigt over havet. Når undervisningen er slut, vil du også kunne dele den lækre hjemmelavede mad, du har tilberedt, med resten af dine klassekammerater. En aktivitet, der er designet til at lære og møde nye mennesker, ideel for madelskere .
- Lær at lave traditionel italiensk mad af et par dygtige kokke.
- Spis en snack og et glas vin , mens du nyder udsigten over havet, siddende på en komfortabel terrasse.
- Nyd den mad, som du vil tilberede på klassen sammen med dine nye klassekammerater, og opdag, hvordan mad smager bedre, når du selv har tilberedt den.
Hvad er inkluderet
- Madlavningskursus i Amalfi
- Ekspertlærere
- Velkommen aperitif
- Vinglas
Vælg deltagere og dato
Hvad man kan forvente
På dette kursus, som varer ca. 2,5 timer, lærer du at lave traditionel italiensk mad. To ekspertkokke vil lære dig at tilberede forretter, pasta og en række andre retter, der tilberedes efter lokale opskrifter .
Du vil blive mødt med en velkomstdrink og snacks, som du kan nyde siddende på en terrasse med udsigt over havet. Herefter begynder I undervisningen, hvis menu varierer alt efter sæsonen, havens høst og dagens fangst. Aktiviteten er tilgængelig til både frokost og aftensmad .
Nogle eksempler på menuer til aktiviteten er som følger:
Menu 1:
- Forret: Auberginer med scarpone
- Hovedret: Frisk Pasta alla prajanese - med Totani
- Dessert: Mamma's English Soup
Menu 2:
- Forret: Fyldte peberfrugter
- Hovedret: Hjemmelavet pasta med havesmag
- Dessert: Frugttærte
Menu 3:
- Forret: Zucchini Armonte
- Hovedret: Håndlavet pasta med græskar
- Dessert: Citrus- og flødekage
De beskrevne menuer er eksempler på nogle af de retter, du kan lave, men den endelige menu afhænger af årstiden, gruppen og aktivitetens tidsplan.
Ved afslutningen af kurset kan I sætte jer til bords og nyde den lækre mad, I har tilberedt, som I kan dele med jeres nye kammerater i en hyggelig og intim atmosfære.