Marseille Madtur
Om denne aktivitet
Oversigt
Takket være denne gastronomiske rundvisning i Marseille vil du lære om køkkenet i denne by i Sydfrankrig. I en aktivitet, der varer omkring halvanden time og er for grupper på omkring otte personer, vil en lokal ekspertguide hjælpe dig med at forstå oprindelsen og historien bag gastronomien på den franske Côte d'Azur, som hovedsageligt er baseret på fisk.
I den forbindelse får du mulighed for at smage på en række forskellige retter, ledsaget af drikkevarer, under denne vandretur til forskellige restauranter. Disse steder, såsom Noailles- og La Canebière-områderne, ligger spredt rundt omkring i centrum og på Marseille's boulevard ved havet, hvor du får mulighed for at tage nogle gode billeder.
- Lær mere om køkkenet i Sydfrankrig på denne gastronomiske rundvisning i Marseille.
- Bliv guidet af en lokal ekspertguide i en aktivitet, der varer ca. halvanden time i grupper på ca. otte personer.
- Smag en række typiske franske retter fra Côte d'Azur, ledsaget af drinks, kaffe eller te, på forskellige restauranter i hjertet af byens boulevard ved havet.
Hvad er inkluderet
- Ekspert lokal guide
- Smagning af typisk mad fra Marseille
- Vand på flaske
- Alkoholholdige drikkevarer (kun for personer over 18 år)
Hvad man kan forvente
Hvis du er madelsker, er denne gastronomiske rundtur i Marseille en gylden mulighed for din rejse. I en aktivitet, der varer ca. halvanden time, og for grupper begrænset til ca. otte personer, vil du få en fantastisk oplevelse guidet af en lokal ekspert. Han eller hun vil fortælle dig alt om oprindelsen og historien bag byens køkken, som hovedsageligt er baseret på fisk.
På denne vandretur vil du besøge en række restauranter og prøve forskellige typiske retter fra den franske by, f.eks:
- Bouillabaisse: Dette er Marseilles mest kendte opskrift og består af en suppe af flere fisk, som nogle gange serveres hele. Den minder meget om den berømte caldeirada fra Galicien.
- Tapenade: En anden velkendt ret er denne pasta af knuste sorte eller grønne oliven, krydret med kapers, ansjoser og olivenolie.
- Bourride: en anden typisk ret, der serveres med hvid fisk som hvilling, rokke eller multe.
Ud over disse og andre retter kan man også nyde alkoholiske drikkevarer, for dem over 18 år, samt vand på flaske, kaffe eller te.
De steder, du kommer forbi på denne gastronomiske tur, er de mest populære i byen, f.eks. den gamle havn, hvor du kan se de vigtigste fiskemarkeder. Du vil også besøge Canebiere, den mest populære gade i byen, eller Noailles-kvarteret, hvor du vil lære alt om historien omkring bygningerne takket være din guide.