Hoi An madlavningskursus
Om denne aktivitet
Billetter på smartphone accepteres
- Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
- Denne mulighed har GRATIS afbestilling: bestil det uden nogen risiko!
Oversigt
Lær den vietnamesiske madkultur at kende med dette madlavningskursus i Hoi An. Vælg de friskeste produkter på byens marked, og sejl på en bambusbåd med en guide.
Tilbered dine retter med hjælp fra en lokal kok, og smag på din kreation. Aktiviteten varer ca. 4 timer og inkluderer transport fra Hoi An by og en lokal guide.
- Lær at lave forskellige vietnamesiske retter med vejledning fra en professionel kok.
- Oplev de friskeste produkter på markedet i Hoi An, og lær om ingredienserne i det vietnamesiske køkken.
- Sejl på en bambusbåd, der er typisk for regionen, og fang din egen krabbe.
Hvad er inkluderet
- Madlavningskursus i Hoi An med en professionel kok.
- Lokal guide.
- Besøg på det lokale marked for at vælge friske ingredienser.
- Traditionel tur i bambusbåd.
Vælg deltagere og dato
Hvad man kan forvente
Med dette madlavningskursus i Hoi An vil du lære den vietnamesiske madkultur at kende og lære at tilberede nogle traditionelle retter. Den 4-timers aktivitet inkluderer selskab af en lokal guide, udvælgelse af produkter på markedet, en tur i bambusbåd, krabbefiskeri og et 2-timers madlavningskursus guidet af en kok. Transfer fra centrum af Hoi An er også inkluderet for nemheds skyld.
Du starter aktiviteten med et besøg på markedet i Hoi An, hvor du lærer de friske ingredienser at kende og udvælger dem, som du skal tilberede på kurset. Du vil lære at identificere og vælge kvalitetsprodukter, mens du opdager nye smage og typiske fødevarer i regionen.
Efter markedsbesøget går du om bord på en bambusbåd, som er typisk for regionen. På båden sejler du til fiskestedet, hvor du kan fange din egen krabbe. Det vil være en af de vigtigste ingredienser, du skal bruge i madlavningskurset.
Efter krabbefangsten går I til en restaurant, hvor I møder en professionel kok, som vil guide jer i tilberedningen af nogle traditionelle vietnamesiske retter. Du vil lære om udskæringsteknikker, marinering og tilberedningstider samt kombinationen af smage og krydderier, der er typisk for det vietnamesiske køkken.
Når du har tilberedt dine retter, kan du nyde et måltid sammen med dine klassekammerater. I kan udveksle opskrifter fra forskellige lande og kulturer og snakke om oplevelsen. Dette er en unik mulighed for at smage det vietnamesiske køkken med friske lokale og økologiske produkter, som du selv har tilberedt.