Hanoi: Vietnamesisk madlavningskursus
Om denne aktivitet
Billetter på smartphone accepteres
- Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
- Denne mulighed har GRATIS afbestilling: bestil det uden nogen risiko!
Oversigt
Lær og smag den bedste mad med dette vietnamesiske madlavningskursus i Hanoi. I en aktivitet, der varer omkring fire og en halv time for små grupper på omkring 10 personer, vil du nyde at tage til et marked i den vietnamesiske hovedstad for at købe lokale ingredienser sammen med en instruktør , der vil ledsage dig under denne oplevelse.
I får mulighed for at tilberede en komplet menu i en lokal persons hjem og derefter tage opskrifterne med hjem for at fortsætte med at øve jer. Du kan også nyde frokost eller aftensmad, årstidens frugt og lokale vine eller andre drikkevarer. Du behøver ikke at bekymre dig om transport, da transporten til og fra dit hotel er inkluderet.
- Lær om det vietnamesiske køkken med dette madlavningskursus i Hanoi, hvor I tager til et lokalt marked for at købe ingredienserne til jeres måltid.
- Lav en komplet menu sammen med en instruktør i en vietnamesisk mands køkken i en aktivitet, der varer ca. fire og en halv time .
- Nyd frokost eller middag plus drikkevarer og dessert i en oplevelse i en lille gruppe på ca. 10 personer.
- Du skal ikke bekymre dig om transport, da din booking omfatter transport til og fra dit hotel i Hanoi.
Hvad er inkluderet
- Vietnamesisk madlavningskursus i Hanoi
- Transport til og fra dit hotel
- Frokost/middag
- Kokkeinstruktør
Vælg deltagere og dato
Hvad man kan forvente
Oplev det vietnamesiske køkken med dette kursus i Hanoi. Sammen med en instruktør får du mulighed for at lave en komplet menu i en aktivitet, der varer omkring fire og en halv time for små grupper på omkring 10 personer. I vil nyde frokost eller middag samt dessert og drikkevarer ved denne reservation, som også omfatter transport til og fra jeres hotel.
Inden I begynder at lave mad, tager I til et marked i den vietnamesiske hovedstad for at købe de forskellige ingredienser, som I skal bruge til jeres madlavningskursus. Kurset finder sted i en lokal lokales køkken for at fordybe dig i landets kultur.
I hele landet er der tre vigtige kvaliteter ved det vietnamesiske køkken: friskhed, kreativitet og præsentation. De fleste kød- og råvarer, der anvendes i det vietnamesiske køkken, er langtidsstegte, så de bevarer meget af deres oprindelige konsistens og farve.
Et eksempel på den menu, du vil blive tilbudt, er en bananblomstsalat samt den typiske ret Bun Cha, en svinekødsret med sød-syrlig sauce. Du vil også blive tilbudt opskriften på traditionelle stegte forårsruller samt en dessert med æggeblomme og kondenseret mælk med en cremet flan over kaffe eller mørk chokolade.
I løbet af oplevelsen vil du have mulighed for at smage på frokost eller aftensmad samt årstidens frugt, lokale vine, urtete eller kaffe og alkoholiske drikkevarer.