New Orleans madlavningskursus
Om denne aktivitet
Billetter på smartphone accepteres
- Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
- Denne mulighed har GRATIS afbestilling: bestil det uden nogen risiko!
Oversigt
Lær om den typiske gastronomi i New Orleans med denne madlavningsdemonstration. I en aktivitet, der varer ca. to timer og i grupper på ca. 34 personer, deltager du i en workshop for at lære de grundlæggende principper og ingredienser i køkkenet i denne amerikanske region.
Under oplevelsen vil du have mulighed for at smage på de retter , der tilberedes i løbet af klassen, og du vil kunne drikke kaffe, iste og øl. Ved afslutningen af kurset giver kokken dig opskrifterne, så du kan prøve dem derhjemme og nyde Louisiana-køkkenet.
- Lær at tilberede det typiske New Orleans-køkken med dette demonstrationskursus, der varer ca. to timer og foregår i grupper på ca. 34 personer .
- Lær alle de grundlæggende principper og ingredienser at kende, der indgår i de traditionelle retter fra denne amerikanske region, som f.eks. rejer, majs- og krabbesuppe eller brødbudding, blandt andre.
- Smag på de retter, der tilberedes i løbet af kurset, og drik kaffe, iste og øl efter eget valg til dem.
- Oplev dette køkken derhjemme med de opskrifter, der udleveres i slutningen af demonstrationsklassen.
Hvad er inkluderet
- Uddannelsesklasse
- Professionel kok
- Smagning af mad
- Kaffe, iste og øl
Vælg deltagere og dato
Hvad man kan forvente
Lær at blive kok i New Orleans-køkkenet med dette demonstrationskursus. I en oplevelse på ca. to timer og i grupper på ca. 34 personer vil en ekspert vise dig, hvordan disse retter, der har rejst verden rundt, bliver tilberedt.
Under workshoppen vil du få mulighed for at smage store portioner af de tilberedte retter, og du kan vælge at få kaffe, iste eller øl til at ledsage dem. Du vil også kunne få opskrifterne på de retter, der tilberedes, så du kan prøve at lave dem derhjemme.
Det kreolske køkken i Louisiana er en madlavningsstil, der blander franske, spanske, caribiske og afrikanske påvirkninger fra kolonitiden i de sidste par århundreder, hvor slaver gjorde det hårdeste arbejde.
På kurset vil du se, hvordan nogle af hovedretterne i New Orleans tilberedes, f.eks. majs- og krabbesuppe, gumbo, vildsvin, rejer, krabbe etoufee eller brødbudding.