Charleston madtur
Om denne aktivitet
Billetter på smartphone accepteres
- Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
- Denne mulighed har GRATIS afbestilling: bestil det uden nogen risiko!
Oversigt
Denne madtur i Charleston tager dig med ind i byens mangfoldige og udsøgte kulinariske univers på en ca. to og en halv times vandretur med en ekspertguide.
Du besøger det legendariske franske kvarter og City Market, mens du smager på menuen på fire forskellige restauranter, hvor du kan smage på traditionelle retter fra regionen. Du lærer om den autentiske Lowcountry-køkkenstil, der er typisk for South Carolina.
- Oplev det vidunderlige køkken fra Lowcountry på denne madtur i Charleston.
- Prøv fire menuer fra fire lokale restauranter i centrum af byen
- Gå en tur gennem det franske kvarter og City Market med en professionel guide.
Hvad er inkluderet
- Madtur i Charleston
- Smagning af fire måltider
- Gå en tur gennem byens marked
- Professionel guide med historisk ekspertise
Vælg deltagere og dato
Hvad man kan forvente
Oplev en kulinarisk, historisk og kulturel oplevelse i Charlestons centrum på denne madtur, som er ideel til at komme tæt på byens traditioner gennem køkkenet og eksperimentere med typiske South Carolina-smagsoplevelser.
En ekspertguide vil fortælle dig om den rige historie om de mest symbolske steder i downtown. Du vil lære om de lokale folks skikke, mens du smager på fire forskellige menuer fra forskellige restauranter.
Du lærer principperne og vidundere ved Lowcountry-køkkenet, der er oprindeligt fra denne region i South Carolina, og som er berømt for retter som de klassiske stegte grønne tomater, grønkål, grillmad, krabbesuppe, rejer og gryn blandt mange andre delikatesser.
Du vil slentre gennem det franske kvarter og City Market-området, to must-visit-destinationer, hvor de lokale fremhæver smagsoplevelser fra Syden.
Når du udforsker denne destination, vil du se, hvorfor Charlestons køkken har vundet adskillige priser rundt om i verden og er kendt for sin blanding af fisk og skaldyr og den omhyggelige, opmærksomme udførelse af de professionelle kokke.