Anchorage: Food Tour
Om denne aktivitet
Billetter på smartphone accepteres
- Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
- Denne mulighed har GRATIS afbestilling: bestil det uden nogen risiko!
Oversigt
Lær alt om det alaskanske køkken på denne kulinariske rundtur i Anchorage. En professionel guide vil ledsage dig på denne vandretur, der varer ca. tre timer og er for små grupper på ca. 9 rejsende, så opmærksomheden vil være meget personlig for at besvare alle dine spørgsmål om den kulinariske kunst i denne amerikanske by.
Sammen med guiden besøger du flere restauranter og barer i byens centrum, hvor du kan smage forskellige typiske retter fra byen. For eksempel får du mulighed for at prøve en rensdyrpølse eller russiske dumplings ledsaget af en lokal øl.
- Oplev det alaskiske køkken på denne gastronomiske rundtur i Anchorage i en aktivitet, der varer omkring tre timer.
- Lær alt, hvad du kan, om statens køkken i en helt personlig oplevelse med en professionel guide, og grupper på omkring ni personer er tilladt.
- Smag en række fødevarer fra Anchorage, som du måske ikke har smagt før, f.eks. rensdyrpølser, på denne vandretur.
Hvad er inkluderet
- Madtur til Anchorage
- Smagsprøver på restauranter og barer
- Mad
- Øl
Vælg deltagere og dato
Hvad man kan forvente
Udforsk det alaskiske køkken på denne kulinariske tur i Anchorage. Turen varer omkring tre timer og er helt personligt tilpasset, så den passer til grupper på omkring ni personer. En professionel guide vil ledsage jer til forskellige restauranter i byens centrum, hvor I vil få fantastisk lokal mad og drikke.
På grund af sin beliggenhed og historie har Anchorage en varieret kulinarisk scene med mange indflydelser fra både den nordlige og sydlige del af landet. På de forskellige steder, hvor du kan smage mad og drikke, kan du f.eks. prøve fisk og skaldyr. Som kystby er den kendt for sine friske fisk og skaldyr som laks, helleflynder og krabber.
Når det gælder Alaskas oprindelige køkken, vil du opdage, at Anchorage er hjemsted for flere indfødte samfund i Alaska, og deres traditionelle køkken er tilgængeligt på nogle restauranter. Nogle af de mest populære retter er akutaq (eskimoisk is), røget laks og rensdyrpølse. Alaska er også kendt for sit vildt, og restauranterne i Anchorage serverer ofte retter med elg, caribou og andet vildtkød.
Bortset fra maden er der også håndværksøl at overveje, da byen har en blomstrende scene for håndværksøl.
Det skal bemærkes, at der i forbindelse med denne reservation ikke er mulighed for at tage højde for særlige kostrestriktioner for rejsende som vegetarer eller glutenintolerante.