Seoul koreansk madlavningskursus og markedstur
Om denne aktivitet
Billetter på smartphone accepteres
- Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
- Denne mulighed har GRATIS afbestilling: bestil det uden nogen risiko!
Oversigt
Ved at deltage i dette koreanske madlavningskursus i Seoul vil du opdage hemmelighederne bag det lokale asiatiske køkken. Du kommer rundt på et lokalt marked i byen for at udvælge de friskeste og mest unikke ingredienser, især til sydkoreanske retter. I køkkenet vil du lære teknikkerne fra en professionel kok, som du vil forberede en uimodståelig typisk menu sammen med. Ved afslutningen af denne 3,5 timers oplevelse vil du kunne smage de delikatesser, du har tilberedt.
- Lær om den sydkoreanske madkultur sammen med en professionel kok.
- Lav din egen menu med lokale retter, og smag på dem, når du er færdig med at tilberede dem.
- Gennemse et stort og travlt lokalt marked for at vælge de friskeste og mest eksotiske ingredienser.
Hvad er inkluderet
- Koreansk madlavningskursus og markedstur i Seoul
- Professionel kok
- Koreanske nyttige ord og workshop om bordetikette
- Snacks
Vælg deltagere og dato
Hvad man kan forvente
Oplev magien i regionens lækreste asiatiske køkken ved at tage på dette koreanske madlavningskursus og markedstur i Seoul.
En unik kulinarisk oplevelse, der varer ca. 3,5 timer, hvor du vil udforske smagene og aromaerne fra det traditionelle sydkoreanske køkken.
Du begynder dit eventyr på et lokalt marked fyldt med friske og eksotiske ingredienser. Du får mulighed for at se, røre og dufte de forskellige produkter, som de lokale bruger hver dag i deres hjem.
Din guide vil tage dig med gennem menneskemængden og vise dig de vigtigste fødevarer og krydderier og forklare, hvordan de bruges i typiske retter.
Derefter kommer du ind i køkkenet, hvor undervisningen begynder. En ekspertkok vil vise dig, hvordan du tilbereder en række traditionelle opskrifter, fra supper og gryderetter til stegte ris og banchan.
Hele processen foregår i en afslappet og sjov atmosfære, hvor man kan lære og suge til sig af den koreanske kulinariske kultur.
Når du er færdig med at forberede menuen, får du mulighed for at smage det fulde måltid med alt, hvad du har opnået.
Som en bonus lærer du også nogle af de grundlæggende ord på koreansk, så du kan kommunikere i hverdagssituationer, og du får en forklaring på, hvordan man bruger spisepinde og følger bordetiketten.