Workshop om Mojo-sauce på Tenerife
Om denne aktivitet
Billetter på smartphone accepteres
- Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
- Denne mulighed har GRATIS afbestilling: bestil det uden nogen risiko!
Oversigt
Fordyb dig i den kulinariske tradition fra De Kanariske Øer med denne madlavningsworkshop, hvor du lærer at lave mojo picón på Tenerife. Under ledelse af en professionel kok vil du lære alle detaljerne om, hvordan man tilbereder denne krydrede sauce i en aktivitet, der varer ca. halvanden time i små grupper på ca. 12 personer.
Under workshoppen får du mulighed for at tage opskriften på mojo-saucen med hjem, og du vil få en smagning af mad og vin i en vinkælder på Tenerife.
- Lær at lave den typiske mojo picón-sauce, der er typisk for De Kanariske Øer, på en workshop på Tenerife.
- Denne oplevelse, hvor du vil blive guidet af en professionel kok, varer omkring halvanden time og vil blive gennemført i små grupper på omkring 12 personer.
- Benyt dig af denne workshop til at tage opskriften på mojo-saucen med hjem, ligesom du kan få en smagning af forskellige forretter og en vinsmagning.
Hvad er inkluderet
- Smagning af mojo picón
- Tilberedning af op til tre typer mojo-sauce
- Mojo picón opskrift
- Smagning af snacks
Vælg deltagere og dato
Hvad man kan forvente
Lær af en professionel kok, hvordan du laver mojo picón-sauce på denne workshop på Tenerife. I denne aktivitet, som er beregnet til små grupper på ca. 12 personer og varer ca. halvanden time, lærer du opskriften på mojo-sauce, som er typisk for De Kanariske Øer.
Mojo picón er en krydret rød peberfrugtsauce fra De Kanariske Øer, der er lavet med olie, eddike og krydderier, og som ofte serveres til rynkede kartofler og andre snacks.
I løbet af denne oplevelse lærer du at lave op til tre typer af denne krydrede sauce efter familieopskrifter som koriander mojo, persille mojo og rød mojo. Du vil bruge en bred vifte af ingredienser, som vil være til rådighed på værkstedet for dig og hele gruppen.
Faktisk vil du kunne tage den opskrift, som du vil følge af den professionelle kok, med dig hjem for at vise din viden frem.
Ud over mojo picón-workshoppen vil du få mulighed for at smage en række forskellige forretter og en vinsmagning fra den bodega , hvor workshoppen finder sted, f.eks. Dragoblanco, Hollera eller Monje Tradicional. Denne mulighed for alkoholholdige drikkevarer er begrænset til rejsende, der er myndige.