Spansk madlavningskursus i Sevilla
Om denne aktivitet
Billetter på smartphone accepteres
- Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
- Denne mulighed har GRATIS afbestilling: bestil det uden nogen risiko!
Oversigt
Denne spanske madlavningslektion fokuserer på tre symbolske opskrifter: paella, tortilla de patatas og sangria. Aktiviteten varer normalt mellem 2 og 3 timer og omfatter forklaringer fra en erfaren kok, som også fortæller dig om retternes og drikkevarernes historie. Undervisningen finder sted i et lokale med en panoramaterrasse med udsigt over Sevillas centrum.
- Lær at lave paella og tortilla de patatas af en ekspertkok.
- Lær om oprindelsen af Spaniens mest emblematiske retter.
- Oplev, hvordan man tilbereder den perfekte sangria
- Tag kurset i et lokale i centrum af Sevilla med panoramaudsigt over Torre del Oro, floden og katedralen.
Hvad er inkluderet
- Spansk madlavningskursus
- Snacks
- Aftensmad
- Alkoholholdige og alkoholfrie drikkevarer
Vælg deltagere og dato
Hvad man kan forvente
Dette kursus i spansk gastronomi i Sevilla finder sted på et symbolsk sted i Sevillas hovedstad. Fra køkkenet er der udsigt over Torre de Oro og Guadalquivir-floden, et af byens smukkeste postkort. Aktiviteten varer ca. to og en halv time og forklares af en ekspertkok.
Når man tænker på spansk gastronomi, er der én ret, man kommer til at tænke på: paella. Ifølge traditionen stammer den valencianske specialitet fra regionens indre mellem det 15. og 16. århundrede. Det var en traditionel bonderet. Arbejderne opfandt den ved at kombinere de ingredienser, de havde til rådighed: ris fra Albufera, kyllinge- eller kaninkød og grønne bønner. Alt sammen smagt til med safran og paprika.
I dag er den mest berømte og populære variant paella med fisk og skaldyr, som indeholder blæksprutter, blæksprutter, muslinger, rejer og krebs. I dag har dens popularitet overskredet regionens grænser, og den kan nydes overalt i landet, også i Sevilla.
Undervisningen omfatter en anden klassiker i den nationale gastronomi: tortilla de patatas (kartoffelomelet). Denne vigtige ret blev født for flere århundreder siden, og dens historie er stadig omgærdet af mystik. Nogle mener, at den blev født i Navarra i 1835 under den første carlistkrig. Andre mener, at den blev født i Extremadura i 1798. Sandheden er, at det virker som en simpel opskrift, men for at lave den bedst muligt skal du følge specifikke retningslinjer, som du lærer i løbet af kurset.
Endelig afrundes lektionen med en klassisk drink: sangria. Det er en sommerklassiker, og en stor del af dens succes skyldes dens friske og frugtagtige smag. Du lærer, hvordan du perfekt blander rødvin, appelsiner, ferskner og citron med en blanding af likører. En oplevelse, der giver dig mulighed for at tilberede og derefter smage dine egne kreationer.