Mallorca: Tur til olivenlund med olivenoliesmagning
Om denne aktivitet
Billetter på smartphone accepteres
- Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
- Denne mulighed har GRATIS afbestilling: bestil det uden nogen risiko!
Oversigt
Oplev Mallorca fra et andet perspektiv. Lær dens gastronomi at kende og grundlaget for middelhavskosten, olivenolie. Med dette guidede besøg i en olivenlund på en traditionel mallorcinsk ejendom vil du kunne smage regionens bedste olivenolie og dens lækre lokale produkter. Lær om produktionsprocessen for ekstra jomfruolivenolie, og nyd et særligt miljø.
- Lær om produktionsprocessen for ekstra jomfruolivenolie af eksperter.
- Smag og nyd de forskellige sorter af olivenolie.
- Nyd et naturligt og afslappende miljø på Mallorca.
Hvad er inkluderet
- Guidet tur i en olivenlund og aperitif på Mallorca.
- Detaljeret forklaring af produktionsprocessen for ekstra jomfruolivenolie.
- Smagning af forskellige olivenoliesorter og typisk aperitif.
Vælg deltagere og dato
Hvad man kan forvente
Lær alt om olivenoliens fascinerende verden med denne times guidede tur i en olivenlund på Mallorca. En guide vil vise dig de smukke oliven lunde på en traditionel ejendom. Han vil også forklare alt om produktionsprocessen for ekstra jomfruolivenolie, lige fra høsten af oliven til aftapningen af olien. Du får også mulighed for at opdage dens forskellige smage og aromaer i en smagning sammen med andre lækre lokale produkter.
Under besøget lærer du om de forskellige olivensorter, og hvordan de påvirker olivenoliens smag og aroma. Du vil opdage de teknikker, der bruges til at udvinde olien, og hvordan kvaliteten af det endelige produkt garanteres. Og du får mulighed for at gå på opdagelse i olivenlundene og nyde roen i det naturlige middelhavsmiljø.
I smagerummet kan du smage forskellige sorter af olivenolie sammen med nogle lækre snacks, der er typiske for regionen. En ekspert vil forklare , hvordan man sætter pris på de forskellige smage og aromaer i denne særlige ingrediens. Du vil opdage finesserne i ekstra jomfruolivenolier og lære at skelne mellem de forskellige smagsprofiler.