Mallorca madlavningskursus
Om denne aktivitet
Billetter på smartphone accepteres
- Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
- Denne mulighed har GRATIS afbestilling: bestil det uden nogen risiko!
Oversigt
Lær at lave autentisk spansk mad på en enkel måde takket være disse madlavningskurser på Mallorca. I ca. 3 timer vil du lytte til en professionel kokkes forklaringer, og du vil selv følge hans instruktioner. Du vil arbejde sammen med resten af gruppen, mens du lærer lokale retter. Gruppen vil være lille, ca. 8 personer.
Når tilberedningen er afsluttet, vil alle retterne blive lagt ud på et bord til smagning. På denne måde kan du ikke blot lære at lave mad, men også smage på de færdige retter.
- Lær enkle retter, som du kan lave efter derhjemme takket være dette madlavningskursus.
- Du vil tilberede traditionelle spanske retter, mens du følger en koks anvisninger.
- Ved afslutningen af madlavningen vil du kunne smage på al maden fra klassen.
- Grupperne er små, ca. 8 personer.
Hvad er inkluderet
- Madlavningskurser på Mallorca
- Professionel kok
- Smagning af mad
Vælg deltagere og dato
Hvad man kan forvente
Deltag i dette madlavningskursus, hvor du lærer at tilberede nogle af Spaniens mest typiske og enkle retter selv. På kurset laver du dine egne retter efter en professionel koks trin og instruktioner.
Når du er færdig med at tilberede alle retterne, går du videre til smagningen. Alle deltagerne sidder ved et bord, hvor de deler de retter, de har tilberedt. Det betyder, at du også kan smage de retter, som kokken har lavet.
Det vil være en samarbejdsoplevelse, hvor du vil arbejde sammen med de andre deltagere i klassen. Grupperne er små, ca. 8 personer i hver klasse. Du vil kunne snakke med dem og skabe en venlig og sjov atmosfære. Takket være dette vil du ikke gå glip af nogen detaljer, og du vil være helt fordybet i den kulinariske atmosfære.
Takket være denne oplevelse vil du bruge ca. 3 timer på at lære den gastronomiske kultur i alle mulige spanske regioner at kende. Først og fremmest lærer du at tilberede enkle retter, der kan bruges som forretter. Disse omfatter f.eks. gazpacho. Der er også hovedretter som paella og sobrasada og endda desserter som crema catalana.