Cordoba Oliesmagning Tur
Om denne aktivitet
Billetter på smartphone accepteres
- Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
- Denne mulighed har GRATIS afbestilling: bestil det uden nogen risiko!
Oversigt
Denne guidede aktivitet vil give dig mulighed for at opdage olivenoliens hemmeligheder. Ud over sin skønhed er Cordoba også berømt for sin olivenproduktion, hvilket gør det til den ideelle by til en smagsprøve på de lokale olivenoliesorter . Turen varer ca. 2 timer, foregår på et marked og omfatter både en lokal guide og en traditionel morgenmad.
- Oplev en smagning af 3 forskellige olivenoliesorter fra Cordoba.
- Nyd en typisk møllerfrokost
- Uddyb din viden med en ekspertguide.
- Lær et traditionelt marked i Cordova at kende ved en aktivitet for små grupper.
Hvad er inkluderet
- Smagning af olivenolie i Cordoba
- Ekspertguide
- Smagning af olie
- Traditionel morgenmad
Vælg deltagere og dato
Hvad man kan forvente
Denne tur giver dig mulighed for at lære et af de mest traditionelle produkter fra Andalusien at kende, olivenolie. Før smagningen omfatter programmet et besøg på markedet og en traditionel morgenmad. Aktiviteten varer ca. halvanden time og omfatter en ekspertguide, som vil indvie dig i hemmelighederne bag denne dyrebare væske. Det bedste ved denne aktivitet er, at den er beregnet til små grupper, hvilket er ideelt, så man ikke går glip af nogen af forklaringerne.
Efter Jaén er Cordoba den næststørste olivenolieproducerende provins i Spanien. I århundreder har der vokset oliventræer i den sydlige del af byen og i de omkringliggende sierras. De mest almindeligt dyrkede sorter er følgende:
- Picual - Den er let at tilpasse til alle typer jordbund og klimaer og er kendetegnet ved en krydret og let bitter smag.
- Hojiblanca - Den har sit navn efter olivenbladet, som er hvidt på undersiden. Den har et højere indhold af D-vitamin og er særlig velegnet til stegning. Den kan naturligvis også bruges rå, hvor den er kendetegnet ved noter af mandel og frisk græs.
- Nevadillo negro - Stjerneproduktet fra Sierra Morena. Den modstår kulden godt og giver en kompleks og "rustik" olie.
- Picudo - I naturen kan den kendes på sit bredere blad og olivenbladets buede form. I munden er den søde aroma og de elegante artiskoknoter værdsat.
- Lechín - En delikat og tyk olie, med en svag smag af grønne mandler og friske grøntsager.
Under smagningen vil du kunne prøve 3 varianter, som vil blive ledsaget af en "molinero"-morgenmad. Denne definition identificerer den morgenmad, der blev spist i møllerne i regionen, og som bestod af ristet brød på gløder, EVOO, oliven og revet tomat. Med tiden blev der tilføjet mere "ædle" ingredienser som skinke og ost. Alt dette ledsaget af en god kop kaffe.