Jerez Tapastur
Om denne aktivitet
Billetter på smartphone accepteres
- Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
- Denne mulighed har GRATIS afbestilling: bestil det uden nogen risiko!
Oversigt
Nyd en kulinarisk oplevelse med denne tapas-tur i Jerez. I en aktivitet, der varer ca. to timer og foregår i en lille gruppe, vil en lokal guide fortælle dig om køkkenets historie i denne del af Andalusien.
På denne vandretur gennem byens centrum kan du prøve op til tre typiske tapas og tre drinks for at lære dem at kende på første hånd. Nogle af disse berømte tapas er chicharrones eller ajo campero. Du har også mulighed for at gøre det til frokost eller aftensmad.
- Lær om Jerez' kulinariske historie takket være denne tapas-tur på en vandretur, der varer ca. to timer.
- Smag op til tre typiske tapas, ledsaget af de tilhørende drikkevarer, på en rundvisning i en lille gruppe.
- Bliv guidet af en lokal guide , som vil forklare historien om hver af disse tapas og om køkkenet i Jerez
Hvad er inkluderet
- Lokal guide
- Vandretur
- Tre typiske tapas
- Tre drikkevarer
Vælg deltagere og dato
Hvad man kan forvente
Oplev flere smagsoplevelser på din smag takket være denne tapas-tur i Jerez. Dette er en aktivitet, der varer ca. to timer i en lille gruppe, hvor en lokal guide vil ledsage dig og forklare historien om disse typiske fødevarer. I hele byens centrum kan du smage op til tre tapas med tilhørende drikkevarer for at få et førstehåndsindtryk af, hvordan folk spiser i denne del af Andalusien.
Jerez er et af de steder, som mange besøger Cadiz-provinsen. Blandt flere grunde er mad og drikke. Byen er berømt for sine vinkældre, men også for de tapas, som du kan spise, hvor du vil.
På denne vandretur har du derfor mulighed for at spise op til tre forskellige tapas sammen med tre forskellige drikkevarer, som kan være vin, øl eller sodavand.
Her er nogle af de typiske tapas fra Jerez, som du kan prøve:
- Ajo campero: Dette er en typisk opskrift fra de sherryfarme, der ligger i Jerez-området. Den er lavet af de såkaldte vingårdstomater og serveres i en lille lerkrukke sammen med radiser.
- Chicharrones: en ideel delikatesse, da de er sprøde udenpå og møre indeni. De serveres typisk varme og i små stykker.
- Berza jerezana: en typisk ret, der har sin oprindelse i sigøjnerkøkkenet. Det er en gryderet, der suppleres med pringá, perfekt til vinteren.
- Cola de toro (tyrehale): en anden perfekt gryderet til en tapa med en geléagtig konsistens, ledsaget af en rigelig sauce.
Du har mulighed for at tage denne tur enten midt på dagen til frokost eller om aftenen til middag.