Madlavningskursus i Kathmandu
Om denne aktivitet
Billetter på smartphone accepteres
- Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
- Denne mulighed har GRATIS afbestilling: bestil det uden nogen risiko!
Oversigt
Udforsk Nepals kultur gennem et udsøgt madlavningskursus på ca. 3 timer og 30 minutter i Kathmandu. Deltagerne vil nyde en praktisk kulinarisk oplevelse, guidet af en ekspertkok.
Du lærer fra bunden, hvordan man udvælger de mest udsøgte ingredienser og mestrer opskriftsteknikker som at lave momos. Du får tre menuer, hver med fire traditionelle retter. Mad og drikke er inkluderet! Aktiviteten foregår i en lille gruppe for at give en mere personlig oplevelse.
- Oplev smagen af Nepal med et traditionelt madlavningskursus.
- Lav mad fra 3 forskellige menuer , hver med 4 forskellige retter.
- Nyd dine forberedelser, og nyd dine måltider med drinks, te eller kaffe.
- Deltag i aktiviteten sammen med en lille gruppe på ca. 8 personer.
- Du har mulighed for at vælge transfer fra udvalgte steder.
Hvad er inkluderet
- Madlavningskursus i Kathmandu
- Mulighed for frokost, morgenmad og aftensmad
- Drikkevarer, kaffe eller te
- Snacks
Vælg deltagere og dato
Hvad man kan forvente
Nyd Nepals gastronomi gennem en madlavningslektion i Kathmandu på ca. 3,5 timer. Under ledelse af en ekspertkok , som vil guide dig gennem hele processen.
I denne fascinerende interaktive aktivitet lærer du fra bunden, hvordan man tilbereder 3 menuer, hver med et udvalg af fire traditionelle nepalesiske retter .
Du vil forstå, hvordan man vælger de mest udsøgte ingredienser og mestrer de kulinariske teknikker i opskrifterne, såsom momos, en type dumpling lavet med en tynd dej af hvede- eller rismel, fyldt med kød eller grøntsager.
Når du er færdig med at lave mad, kan du nyde den lækre mad, du har tilberedt, og nyde den med drinks, te eller kaffe.
Klassen involverer en lille gruppe på ca. 8 personer for at sikre en tættere, mere intim og personlig oplevelse.
Du har mulighed for at ankomme direkte til mødestedet eller vælge muligheden for transport fra bestemte steder og hoteller.
Både gastronomi eksperter og madlavningsentusiaster kan nyde denne aktivitet, ingen tidligere erfaring er nødvendig.