Tuxtla Gutiérrez: Privat kaffesmagningstur
Om denne aktivitet
Billetter på smartphone accepteres
- Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
- Denne mulighed har GRATIS afbestilling: bestil det uden nogen risiko!
Oversigt
Nyd en privat kaffesmagning i Tuxtla Gutierrez, og opdag de lokale kaffers smag og aroma. Lær om produktionsprocessen, og smag på de forskellige sorter. En professionel cupper vil guide dig gennem teknikkerne og detaljerne for at skelne en kvalitetskaffe fra en almindelig kaffe. Aktiviteten varer omkring 2 timer.
- Udnyt denne personlige oplevelse med en professionel kaff esmager, som vil lære dig at skelne mellem de forskellige smage og aromaer.
- Smag på et udvalg af de bedste kaffer fra Chiapas-regionen, der er kendt for sin kaffeproduktion af høj kvalitet.
- Lær om produktionsprocessen; opdag, hvordan kaffen dyrkes, høstes og forarbejdes.
Hvad er inkluderet
- Privat kaffesmagning i Tuxtla Gutiérrez.
- Professionel kaffesmager.
- Smagning af forskellige varianter af Chiapas-kaffe.
- Transport til og fra smagningsstedet.
Vælg deltagere og dato
Hvad man kan forvente
Lær om mexicansk gastronomi med denne private kaffesmagning i Tuxtla Gutierrez. Du får en unik oplevelse, hvor du lærer om Chiapas-kaffens unikke smag og aromaer. I løbet af aktiviteten, som varer ca. 2 timer, vil du lære at cuppe kaffe af en professionel cupper.
Under cuppingen får du mulighed for at smage forskellige varianter af Chiapas-kaffe. Chiapas er en internationalt anerkendt region for produktion af kaffe af høj kvalitet takket være det ideelle klima, jordbund og dyrkningsmetoder. Hver sort har sine egne karakteristika, smag og aroma. Takket være smageren, som vil vise dig processen, vil du kunne sætte pris på mangfoldigheden af smage og nuancer i de kaffer, der tilbydes af denne region.
Ud over at smage på kaffen vil du også lære om produktionsprocessen. Du vil opdage, hvordan den dyrkes, høstes og forarbejdes, og hvordan disse faktorer påvirker den endelige smag af drikken. Du vil lære om de forskellige metoder til kaffetilberedning, udvælgelsen af bønnerne og måderne at tilberede denne rige drik på.