Tulum: Mexicansk madlavningskursus
Om denne aktivitet
Billetter på smartphone accepteres
- Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
- Denne mulighed har GRATIS afbestilling: bestil det uden nogen risiko!
Oversigt
Det mexicanske madlavningskursus i Tulum vil tage dig med på en rejse gennem regionens traditionelle smagsoplevelser. En professionel kok vil byde dig velkommen i sit hjem og instruere dig i Mexicos kulinariske kultur. Sammen skal I tilberede en typisk treretters menu inklusive dessert. Efter dette tre timers kursus smager du på de delikatesser, du har tilberedt, nyder en mezcal og deler med dine klassekammerater.
- Oplev den mexicanske gastronomis hemmeligheder på dette madlavningskursus i Tulum.
- Tilbered en traditionel treretters menu, og spis den til sidst.
- Lær om mezcal-drikken, og nyd en smagsprøve sammen med dine klassekammerater.
Hvad er inkluderet
- Mexicansk madlavningskursus i Tulum
- Instruktør og professionel kok
- Tilberedning af en treretters menu
- Ingredienser og redskaber til at tilberede menuen
Vælg deltagere og dato
Hvad man kan forvente
Ved at deltage i dette mexicanske madlavningskursus i Tulum vil du opdage de traditionelle smage og teknikker i regionens gastronomi i løbet af en oplevelse på cirka tre timer.
En professionel kok, der er specialiseret i Mexicos kulinariske kunst, byder dig velkommen i sit hyggelige hjem, hvor du ud over at lære om ingredienserne også vil lære om fortidens mange forskellige kulturer, såsom Aztekerriget og Mayacivilisationen.
Du vil opdage de typiske metoder til at tilberede nogle af de mest repræsentative retter i regionen. Din instruktør vil introducere dig til de klassiske ingredienser, der bruges til de essentielle opskrifter fra bunden, såsom de forskellige typer chili, og hvad der indgår i en rigtig tortilla.
Derefter vil du udføre det, du har lært, ved at tilberede en lækker treretters menu med forret, hovedret og dessert ved at følge de trin, der er gået i arv fra generation til generation i mexicanske familier.
Når madlavningskurset er slut, er det tid til at sætte sig ned og nyde den udsøgte mad, du har tilberedt. Atmosfæren er afslappet, ideel til socialt samvær og til at dele historier og smagsoplevelser med dine klassekammerater.
Til sidst vil du deltage i en smagning af mezcal, en af de traditionelle alkoholiske drikke i regionen, som du kan smage og lære, hvordan den produceres.