Mexico City Mexikansk Madlavningskursus

4.9
(10 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Billetter på smartphone accepteres

Varighed: 3 timer 30 minutter
Denne aktivitet har ENESTÅENDE anmeldelser
GRATIS afbestilling
Fra
921 kr 838 kr
GRATIS afbestilling
Ingen skjulte gebyrer
  • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
  • Denne mulighed har GRATIS afbestilling: bestil det uden nogen risiko!

Oversigt

Lær om den mexicanske madkunst med dette traditionelle madlavningskursus på ca. 3,5 timer i Mexico City. I små grupper på ca. 10 personer og med en professionel kok som vejleder lærer du at tilberede 3 autentiske mexicanske retter. Før du laver mad, skal du besøge et lokalt marked sammen med din kok for at købe de nødvendige ingredienser og komme i gang med arbejdet. Nyd denne praktiske oplevelse enten om morgenen eller om eftermiddagen, som kulminerer med en frokostsmagning af dine kreationer.

  • Oplev, hvordan man laver traditionelle mexicanske retter med dette 3,5 timers madlavningskursus i Mexico City.
  • Lær opskrifterne og teknikkerne til hjemmelavet madlavning af en professionel kok .
  • Tilbered 3 mexicanske retter, og nyd derefter en generøs smagning af hver ret.
  • Vælg mellem en morgen- eller eftermiddagsklasse, og nyd en unik oplevelse i små grupper på ca. 10 personer.

Hvad er inkluderet

  • Mexicansk madlavningskursus på ca. 3,5 timer i Mexico City.
  • Professionel kok.
  • Besøg på et lokalt marked.
  • Ingredienser, køkkenredskaber og opskrifter.

Vælg deltagere og dato

Hvad man kan forvente

Nyd en autentisk kulinarisk oplevelse med dette ca. 3,5 timers mexicansk madlavningskursus i Mexico City. Deltag i denne madlavningsworkshop om morgenen eller om eftermiddagen, og i små grupper på ca. 10 personer kan du have det sjovt med at tilberede lækre mexicanske retter. Sammen med en professionel kok vil du lære forskellige opskrifter fra det mexicanske køkken, og ved afslutningen af kurset kan du nyde en lækker 3-retters mexicansk frokost .

Inden I begynder at lave mad, besøger I sammen med kokken og jeres lille gruppe et lokalt marked i hjertet af Mexico City, hvor I finder friske ingredienser til tilberedning af retterne. Takket være din kok-instruktør vil du lære alle hemmelighederne bag det lokale køkken, og du vil blive undervist i de forskellige teknikker til at lave de bedste mexicanske retter.

I løbet af de næste tre timer vil du tilberede i alt 3 typiske mexicanske retter og blive ekspert i det mexicanske køkken. Fra moles til tamales, du lærer at lave autentisk mexicansk guacamole, og du lærer at lave typiske regionale saucer. Menuerne er meget varierede og skifter alt efter årstiden.

På dette kursus med farver, smagsoplevelser og teksturer vil du lave dine egne tortillas og tilberede de bedste mexicanske tacos . Afhængigt af årstiden vil du afslutte med at lave en typisk mexicansk gryderet, som kan være en lækker mole-gryderet, en tinga-gryderet eller en kødgryderet på mexicansk vis. Med en slags sauce og mange andre ingredienser tilbereder du en lækker mexicansk gryderet, der er klar til at blive nydt.

Uanset om du er vegetarisk eller ikke-vegetarisk, tilbyder dette mexicanske madkursus også andre muligheder for retter med plantebaserede fødevarer . Ved slutningen af klassen kan du sætte dig ned og nyde hver enkelt ret med dine venner og andre klassekammerater.

Anmeldelser

4.9
· 10 Anmeldelser
  • N
    N.
    5
    (0 Anmeldelser)
    Jeg elskede at have en så tålmodig kok, og man kunne virkelig mærke hans passion for at undervise alle turisterne, som forsøgte at forstå, hvad han sagde.
  • M
    M.
    5
    (0 Anmeldelser)
    Perfekt til at lære lidt mere om Mexico City at kende.
  • G
    G.
    4
    (0 Anmeldelser)
    Jeg var fascineret af tanken om at kunne lave autentisk mexicansk mad, selv om virkeligheden er meget forskellig fra det, jeg havde i tankerne.
  • M
    M.
    5
    (0 Anmeldelser)
    Vi kunne lide den for meget, og min mand, som ikke engang kan stege et æg, lyttede tilsyneladende til japansk, da kokken forklarede opskriften.
  • Se mere

    Yderligere info

    Afbestillingspolitik