Los Cabos' mexicansk madlavningskursus
Om denne aktivitet
Billetter på smartphone accepteres
- Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
- Denne mulighed har GRATIS afbestilling: bestil det uden nogen risiko!
Oversigt
Nyd en unik gastronomisk oplevelse med et madlavningskursus på ca. 4 timer i Cabo San Lucas. Du vil kunne vælge mellem forskellige menuer, der skifter hver dag i ugen, og derefter købe friske ingredienser på det lokale marked for at lave mad med en ekspertkok.
Denne aktivitet foregår i små grupper, hvilket giver dig mulighed for at lære teknikker og opskrifter fra det mexicanske køkken på en personlig måde. Derudover vil du hele tiden kunne nyde den lokale kokkes opmærksomhed og råd. I slutningen af kurset vil du nyde et udsøgt måltid, som du selv har tilberedt.
- Deltag i et 4-timers mexicansk madlavningskursus.
- Køb friske ingredienser på det lokale marked
- Lær af en lokal ekspertkok
- Nyd en mere personlig oplevelse i små grupper på op til 8 personer
- Smag den lokale mexicanske smag med et lækkert måltid.
Hvad er inkluderet
- Mexicansk madlavningskursus i Los Cabos
- Professionel kok
- Mad og drikkevarer
- Besøg på det lokale marked
Vælg deltagere og dato
Hvad man kan forvente
Fordyb dig i Mexicos kulinariske kultur med en madlavningslektion i Los Cabos, der varer ca. 4 timer. Sammen med en guide starter I med et besøg på krydderimarkedet og tortillabutikken, hvor I kan købe friske råvarer til undervisningen.
Derefter ankommer I til kokkens hus, hvor I tilbereder et komplet måltid med en lækker hovedret, saucer, tilbehør og tortillas, som I kan nyde varme fra grillen.
Mens du laver mad, lærer du om kulturen og sammenhængen i det køkken, du tilbereder, og får tips fra kokken om, hvordan du kan kopiere opskriften i dit eget hjem.
Når måltidet er færdigt, kan du læne dig tilbage og nyde det, du har tilbered t, sammen med noget at drikke. Dagens menu kan variere fra tamales, fisk og skaldyr, tacos, kød og meget mere, men det vil altid være en unik og lækker oplevelse!
Undervisningen foregår i små grupper på ca. 8 personer for at sikre en mere personlig gastronomisk aktivitet.