Madlavningskursus med marokkanske retter i Tanger
Om denne aktivitet
Billetter på smartphone accepteres
- Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
- Denne mulighed har GRATIS afbestilling: bestil det uden nogen risiko!
Oversigt
Lær om det marokkanske køkken med dette kursus i Tanger. I denne private oplevelse kommer du hjem til en lokal for at lære om dette arabiske lands rige gastronomi i en aktivitet, der varer omkring otte timer. Du vil være i stand til at lave mindst fem retter med eksotiske ingredienser for at tilberede en typisk marokkansk pastilla, en tajine med kylling, traditionelt brød eller couscous.
En lokal guide vil ledsage dig til medinaen for at købe ingredienserne til disse retter. Du får også mulighed for at tage til Cap Spartel og se Herkules' hule samt ride på en kamel, hvis du vælger en guidet tur.
- Lær marokkansk gastronomi af en lokal på dette private madlavningskursus i Tanger.
- Besøg et traditionelt marked med en lokal guide for at købe ingredienserne til de forskellige retter, du skal tilberede.
- Gør dig klar til at klatre op på en kamel og besøg også Cap Spartel på denne oplevelse, der varer omkring otte timer , hvis du vælger den guidede tur.
Hvad er inkluderet
- Marokkansk madlavningskursus
- Adgang til en lokales hjem
- Tilberedning af fem retter
- Kaffe eller te
Vælg deltagere og dato
Hvad man kan forvente
Lær om marokkansk gastronomi på dette madlavningskursus i Tanger. Dette er en omfattende privat oplevelse, der varer omkring otte timer, hvor du kommer hjem til en lokal for at lære, hvordan de mest traditionelle marokkanske retter, såsom pastella og couscous, bliver lavet.
Du tager til medinaen i Tanger med en lokal guide for at gå på de forskellige markeder og købe de ingredienser, du skal bruge til at lave de forskellige retter. En af dem kunne for eksempel være tajine, som du kan lave med kylling. Denne ret er en gryderet af samme navn, en af de mest typiske ting i Marokko.
En anden typisk ting, du kan prøve, er myntete, som også er inkluderet i bookingen, samt traditionelt brød. Alt dette er en aktivitet, hvor du vil kunne tage opskrifterne med hjem og gentage dem.
Det er værd at bemærke, at det marokkanske køkken er anerkendt verden over for sin rigdom og mangfoldighed af smage. Det blander dygtigt indflydelser fra landets historiske arv og unikke geografi, hvor du kan opdage en lækker fusion af arabiske og berberiske kulinariske traditioner.
Ud over frokosten har du også mulighed for at tage en kameltur for at se Tanger fra et andet perspektiv, hvis du vælger det. Du bestiger Cap Spartel, hvorfra du har en fantastisk udsigt over Atlanterhavet og Middelhavet samt Spanien, hvis vejret tillader det. Du kommer også til at se Herkules' hule, en af hovedattraktionerne i denne marokkanske by, som engang var en smeltedigel af samfund, herunder spanske, engelske og italienske.