Kyoto japansk Izakaya madlavningskursus
Om denne aktivitet
Billetter på smartphone accepteres
- Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
- Denne mulighed har GRATIS afbestilling: bestil det uden nogen risiko!
Oversigt
Deltag i et japansk madlavningskursus, og lær i stil med Izakaya, de traditionelle japanske folkekroer. Kurset varer ca. 3 timer, hvor du vil lære at lave fem-seks populære hjemmelavede retter af en ekspertkok .
Når timen er slut, kan du nyde din egen kreation og dele maden med dine klassekammerater. En aktivitet fuld af gastronomi og sjov, som giver dig mulighed for at lære mere om japansk kultur gennem dens smagsoplevelser, og som giver dig mulighed for at tilegne dig nye færdigheder, som du kan nyde derhjemme med din familie og dine venner.
- Deltag i et madlavningskursus i Izakaya-stil i Kyoto
- Lær at lave 5-6 populære hjemmelavede retter af en ekspertkok.
- Tag de opskrifter, du lærer, med hjem, og nyd et godt måltid med din familie og dine venner.
Hvad er inkluderet
- Izakaya japansk madlavningskursus i Kyoto
- Ekspert i madlavning
- Alle ingredienser til madlavning
- Forklæde
Vælg deltagere og dato
Hvad man kan forvente
I denne aktivitet får du mulighed for i ca. 3 timer at lære at lave populær japansk mad i stil med Izakaya-tavernaer. Under vejledning af en ekspertkok lærer du at tilberede 5-6 traditionelle hjemmelavede retter, som du kan tage opskrifterne på med hjem til din familie og venner.
I løbet af kurset vil du lære japanske krydderiteknikker, og hvordan man tilbereder dashi, en japansk suppefond, der er essentiel i deres køkken. Du vil kunne se demonstrationer af mesterkokke og følge deres instruktioner for at tilberede og nyde dine egne kreationer i Izakaya-stil.
Når du er færdig med at lave mad, kan du nyde de tilberedte retter sammen med resten af dine medstuderende. Opskrifterne omfatter også vegetariske og glutenfri retter til dem, der har brug for det.
Izakaya er en form for traditionel japansk taverna , der serverer alkoholiske drikke og lokal mad i små portioner til deling. Det er et uformelt og hyggeligt sted, hvor gæsterne kan slappe af og socialisere, mens de nyder mad og drikke. Menuen på en izakaya kan indeholde en bred vifte af retter, fra sashimi, tempura og yakitori (kyllingespyd) til mere avancerede retter som nabe (hot pot).
Man kan også finde en række forskellige drikkevarer på disse værtshuse, fra øl og sake til shochu (destilleret spiritus) og vin. Izakayas er populære blandt japanske arbejdere efter arbejde og blandt turister, der er på udkig efter en autentisk kulinarisk oplevelse.
Det er en sjov og lærerig aktivitet, som giver dig mulighed for at gå i dybden med Japans traditionelle smage og lære mere om landets kultur gennem gastronomi. Ideel for foodies og madelskere.