Verona Pasta og Tiramisu madlavningskursus
Om denne aktivitet
- Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
Oversigt
Dette madlavningskursus varer cirka 3 timer og giver dig mulighed for at tilberede nogle klassiske italienske retter: bruschetta med mozzarella og ansjoser, ravioli fyldt med ricotta og spinat og tiramisu. Ved at booke denne oplevelse kommer du hjem til en lokal ekspertkok, som giver dig nyttige tips og tricks til madlavningen. Når du booker, kan du vælge mellem frokost og middag. Den samlede pris inkluderer en velkomstaperitif, vand og vin.
- Nyd en aktivitet designet til små grupper
- Lær at lave ravioli med ricotta og spinat og en lækker tiramisù sammen med en lokal kok.
- Nyd velkomstaperitiffen
Hvad er inkluderet
- Madlavningskursus i pasta og tiramisu
- Ekspertkok
- Aperitif
- Frokost eller frokost (3 retter)
Vælg deltagere og dato
Hvad man kan forvente
Dette madlavningskursus finder sted hjemme hos en erfaren kok fra Verona, som åbner dørene til sit hus for små grupper af madelskere. Det varer cirka 3 timer og inkluderer en velkomstdrink, vin, vand og kaffe. Sammen med den lokale kok sammensætter I en treretters menu, der indledes med en traditionel forret: en bruschetta med mozzarella og ansjoser, hvor smagen af ansjoser står i kontrast til ostens sødme.
Oplevelsen fortsætter med tilberedning af ravioli, en frisk pasta fyldt med ricotta og spinat. Takket være æggene i dejen har den friske pasta en mere intens smag, og dens porøse tekstur gør, at den bedre kan holde på saucerne. Endelig lærer du, hvordan man tilbereder stjernedesserten i det transalpine land: tiramisù. Denne søde sag blev født i Verona-regionen i 1970'erne.
Denne menu er velegnet til vegetarer. Oplevelsen inkluderer vin, vand og kaffe og kan gennemføres på alle tider af året. Det er en god idé for madelskere, dem, der rejser alene eller med familien.