Torino: Middag i et lokalt hjem
Om denne aktivitet
Billetter på smartphone accepteres
- Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
- Denne mulighed har GRATIS afbestilling: bestil det uden nogen risiko!
Oversigt
En gastronomisk oplevelse i et privat hjem kan anbefales til dem, der søger en autentisk aktivitet, og til dem, der elsker god mad. Du vil deltage i en autentisk showkøkken, hvor du får mulighed for at smage specialiteter som bagna càuda og vitello tonnato. Frokosten (eller middagen) varer ca. 2,5 timer og suppleres med lokale vine, vand og kaffe.
- Nyd en privat aktivitet
- Gå ind i en lokal persons hus og smag på regionens specialiteter.
- Smag de bedste vine fra Piemonte
Hvad er inkluderet
- Vis madlavning
- Frokost eller middag med 4-retters menu
- Drikkevarer (vand, vin og kaffe)
Vælg deltagere og dato
Hvad man kan forvente
Denne private oplevelse er særligt velegnet til madelskere. Du kommer ind i hjemmet hos en lokal, som vil tilberede en komplet menu (forret, hovedret, hovedret og dessert) for øjnene af dig. Under frokosten (eller middagen) vil du også kunne smage på lokale vine og nyde en kop kaffe efter måltidet. Aktiviteten varer ca. 2,5 timer og en halv time.
Det piemontesiske køkken er påvirket både af den folkelige tradition og af herskerhusets raffinerede opskrifter. Det er ikke det mest berømte på halvøen, men det har lækre opskrifter lavet med ingredienser af højeste kvalitet, som f.eks:
- Tomini al verde: Tomino er en typisk ost fra Piemonte. I denne version er den skåret i skiver og krydret med en sauce baseret på olie, persille, kapers, ansjoser og hvidløg.
- Bagna càuda: en meget velsmagende sauce baseret på ansjoser, hvidløg og olivenolie. Den serveres varm og ledsages af friske og kogte grøntsager.
- Agnolotti del plin: lækker pasta fyldt med stegt eller gryderet kød. Den serveres normalt med smør og salvie.
- Panissa: risotto med friske bønner og salame della duja, en pølse, der er modnet i fedt.
- Fritto misto alla piemontese: en særlig stegt ret, der blander det salte og det søde. Den er tilberedt med lever, kalvebryst, pølser, amaretti og grøntsager.
- Vitello tonnato: tyndt skåret kogt kalvekød serveret med tonnata-sauce (baseret på tun, ansjoser, æggeblommer, kapers, madlavningssaft og citronsaft).
- Bonet: en dessert lavet på æg, kakao, kaffe og amaretti-kiks.
Menuen er illustrativ, da den afhænger af værten og er knyttet til dennes familieopskrifter. Arrangementet omfatter også vine, som er en anden kilde til Piemontes stolthed. Regionen er berømt for vine som Barbera d'Asti, Barolo, Dolcetto og Barbaresco.