Rom-spiseoplevelse
Om denne aktivitet
- Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
Oversigt
Denne gastronomiske oplevelse med frokost eller middag varer ca. 3 timer og inkluderer en smagsmenu, en velkomstaperitif, vin og vand. Du kommer hjem til en romersk familie, som tilbereder specialiteter som tonnarelli cacio e pepe, spaghetti alla carbonara eller den berømte supplì, hovedstadens typiske gademad.
- Træd ind i en lokal families hjem, og nyd en velsmagende fireretters menu.
- Smag tonnarelli cacio e pepe, saltimbocca alla romana, supplì, carciofi alla giudia og andre specialiteter.
- Nyd en aktivitet designet til små grupper
Hvad er inkluderet
- Frokost eller frokost (4 retter)
- Vin
- Vand
- Kaffe
Vælg deltagere og dato
Hvad man kan forvente
Denne gastronomiske oplevelse med frokost eller middag giver dig mulighed for at komme hjem til en romersk familie, som vil tilberede de mest berømte specialiteter til dig. En aperitif, vin og vand er inkluderet. På ca. 3 timer har du tid nok til at smage på opskrifterne fra det lokale køkken.
Rom er kendt for sine pastaretter, og i løbet af oplevelsen vil du kunne prøve en af følgende specialiteter:
- Spaghetti alla carbonara: Kombinationen af æg, guanciale (en udskæring af svinekød fra kinden), pecorino romano-ost og sort peber er simpelthen uimodståelig.
- Rigatoni con la Pajata: en ret af ydmyg oprindelse med pajata, en billig udskæring af kalvekød, der når sin maksimale smag ved lang tilberedning.
- Tonnarelli cacio e pepe: en pastatype, der ligner spaghetti, men er tykkere. Opskriften har fået sit navn fra hovedingredienserne: "cacio" (ost) og "pepe" (sort peber).
Oplevelsen slutter med en dessert. Kokken kan tilberede noget typisk som zeppole di San Giuseppe, en surdejskage, der steges gyldenbrun og sprød og fyldes med konditorcreme.