Positano Pasta og Tiramisu madlavningskursus
Om denne aktivitet
- Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
Oversigt
Deltag i en gastronomisk oplevelse på ca. 3 timer, som finder sted i et smukt hus i Positano med udsigt over Middelhavet. En entusiastisk lokal vært vil tilberede en treretters menu med en lækker traditionel pasta og tiramisu, før der serveres en velkomstaperitif. Prisen inkluderer også vin, vand og kaffe.
- Nyd en autentisk italiensk gastronomisk oplevelse med et madlavningskursus i pasta og tiramisu i Positano.
- Træd ind i en lokal families hjem med udsigt over Amalfikysten.
- Nyd en velkomstaperitif og en treretters menu ledsaget af mousserende vin.
Hvad er inkluderet
- Madlavningskursus i pasta og tiramisu
- Ekspertkok
- Aperitif
- Frokost eller frokost (3 retter)
Vælg deltagere og dato
Hvad man kan forvente
Et madlavningskursus i Positano er en original og meget anbefalelsesværdig oplevelse for alle, der er på ferie på Amalfikysten. Aktiviteten varer ca. 3 timer og finder sted hjemme hos en lokal person med en passion for madlavning.
Huset, hvor oplevelsen finder sted, har en stor og smuk balkon med udsigt over Positanos krystalklare hav. Efter en aperitif med mousserende vin vil du nyde en treretters menu, der kan omfatte følgende specialiteter:
- Parmigiana di melanzane - en lækker opskrift med stegte auberginer, tomatsauce, parmesan- eller mozzarellaost, frisk basilikum og hakket hvidløg og løg. Ligesom lasagne er den lagdelt, og en bageproces resulterer i en uimodståelig velsmagende ret. På trods af navnet har den ingen forbindelse til byen Parma og henviser sandsynligvis til den type ost, der bruges.
- Ravioli ricotta e spinaci - Frisk pasta med et meget populært fyld i Italien: ricotta og spinat. Serveres normalt med en smør- og salviesauce, men der findes flere variationer.
- Tiramisù - Den perfekte måde at afslutte et måltid på med et sødt og sofistikeret touch. Lag af kaffevædede svampekager og blød creme gør hver bid til en fornøjelse.
Oplevelsen anbefales til enhver foodie og er tilgængelig hele året rundt. Når du booker, kan du vælge, om du vil nyde et madlavningskursus til frokost eller middag.