Napoli Pizza Kursus
Om denne aktivitet
Billetter på smartphone accepteres
- Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
- Denne mulighed har GRATIS afbestilling: bestil det uden nogen risiko!
Oversigt
Gå ikke glip af denne oplevelse, hvor du deltager i et pizzakursus i Napoli. Lær om historien om og tilberedningen af en af verdens mest elskede retter fra en professionel pizzaiolo. Du vil kunne nyde dit eget arbejde, og du vil også få snacks, dessert og forfriskninger.
Aktiviteten, der varer ca. 3 timer, vil blive gennemført i små grupper på 10 personer for at optimere oplevelsen. Vælg en frokost- eller middagsworkshop for tilberedning af pizza, og nyd en autentisk italiensk oplevelse.
- Lær på dette pizzakursus i Napoli, hvordan du laver en af de lækreste italienske retter.
- Sammen med en professionel pizzaiolo og i en lille gruppe på 10 personer vil du deltage i en madlavningsworkshop, hvor du vil opdage pizzaens historie.
- Vælg mellem frokost- eller middagsworkshop, og smag din egen kulinariske kreation. Snacks, dessert og forfriskninger er også inkluderet.
Hvad er inkluderet
- Pizza madlavningskursus i Napoli
- Forretter, dessert og sodavand
- Mulighed for frokost- eller middagsworkshop
Vælg deltagere og dato
Hvad man kan forvente
Denne aktivitet består af et kursus i pizzabagning i Napoli. I ca. 3 timer vil du deltage i en oplevelse, hvor du laver og smager din egen kulinariske kreation. Vælg mellem en frokost- eller middagsworkshop, tilbered din pizza og nyd de medfølgende forretter, dessert og forfriskninger.
For at optimere oplevelsen vil aktiviteten have et antal på ca. 10 deltagere. Takket være råd og forklaringer fra en mesterpizzaiolo vil du ikke blot lave din egen pizza, men du vil også opdage hele historien om en af verdens mest berømte retter.
Forbered tomatsauce, mozzarellaost, basilikum og olivenolie og gå i gang. Med blot disse ingredienser kan du lave en ret, som har forbløffet så mange mennesker verden over. Når du har lært at lave den, kan du overraske din familie, dine venner eller din partner ved at tilberede en lækker delikatesse.
Pizza er en af de mest populære gastronomiske tilberedninger i verden og har sin oprindelse i Napoli i Italien. Ifølge historien stammer den tilbage fra det 19. århundrede og var indtil midten af det 20. århundrede en eksklusiv ret i denne by. Selv om den kan laves med meget få ingredienser, hævder napolitanerne, at der kun findes to rigtige pizzatyper: marinara og margherita.
Det er mærkeligt, at der findes en officiel certificering af den napolitanske pizza, som blev oprettet i 1984. Det gives til de virksomheder eller restauranter, der fremstiller pizza efter håndværkstraditioner og opfylder andre krav. Kun få hundrede restauranter i Italien har denne certificering.