Napoli Pasta og Tiramisu madlavningskursus
Om denne aktivitet
- Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
Oversigt
Deltag i et madlavningskursus i Napoli, hvor du får en velkomstaperitif og en treretters menu tilberedt af en lokal vært, der brænder for napolitansk gastronomi. Du får mulighed for at smage klassikere fra det lokale køkken som pasta og en lækker tiramisu. Oplevelsen varer ca. 3 timer og finder sted i et privat hjem.
- Lær at lave udsøgte traditionelle italienske retter sammen med en lokal vært, som åbner dørene til sit hjem for dig.
- Start oplevelsen med en velkomstaperitif, og nyd derefter en treretters menu.
- Drag fordel af en aktivitet i en lille gruppe
Hvad er inkluderet
- Madlavningskursus i pasta og tiramisu
- Ekspertkok
- Aperitif
- Frokost eller frokost (3 retter)
Vælg deltagere og dato
Hvad man kan forvente
Ved at vælge dette madlavningskursus får du mulighed for at nyde en original oplevelse i Napoli. Hjemme hos en lokal kok vil du lære at tilberede frisk pasta - både traditionel og med fyld - samt en af de mest berømte italienske desserter, tiramisu.
Oplevelsen varer ca. 3 timer og inkluderer en velkomstdrink, vin, vand og kaffe. Hvad angår menuen, giver listen nedenfor dig en idé om de retter, du kan lære at lave:
- Bruschetta med pomodori e mozzarella - Ordet "bruschetta" kommer fra det italienske verbum "bruscare", som betyder "at riste". Denne lækre forret består da også af ristet brød med friske tomater, basilikum, ekstra jomfruolivenolie og mozzarella.
- Gnocchi alla sorrentina - Denne opskrift blander de to klassiske ingredienser fra Napoli-regionen: mozzarella og tomatsauce. Selvfølgelig er der variationer, og den mest berømte involverer brugen af provola-ost, helst røget Agerola,
- Tiramisù - Den mest berømte italienske dessert i verden. Den opstod i det forrige århundrede og har erobret alle for sin cremede konsistens, der skyldes blandingen af svampekage, kaffe og mascarponeost. Hver familie har sine egne hemmeligheder for at tilberede den perfekte tiramisù.
Dette madlavningskursus er perfekt for madelskere, der vil opdage lokale opskrifter i meget autentiske omgivelser.