Cagliari Culurgiones madlavningskursus
Om denne aktivitet
Billetter på smartphone accepteres
- Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
- Denne mulighed har GRATIS afbestilling: bestil det uden nogen risiko!
Oversigt
Dette culurgiones-madlavningskursus i Cagliari er perfekt for dem, der gerne vil opdage Sardiniens gastronomiske tilbud. Det er designet til små grupper og giver dig mulighed for at lære at lave culurgiones, den typiske fyldte pasta i regionen. Faktisk kan du nyde en komplet frokost bestående af forretter, culurgiones og en dessert, ledsaget af lokale vine og vand. Aktiviteten varer ca. 3 timer og inkluderer en lokal kok.
- Lær at lave culurgiones, den sardiske fyldte pasta.
- Nyd en lækker treretters frokost hjemme hos en lokal kok.
- Drag fordel af en aktivitet i en lille gruppe
Hvad er inkluderet
- Culurgiones madlavningskursus
- Lokal kok
- Frokost (3 retter)
- Vin
Vælg deltagere og dato
Hvad man kan forvente
Denne aktivitet er perfekt for elskere af god mad. Du vil lære at lave culurgiones, en typisk sardisk ret, der minder om ravioli eller fyldte gnocchi, og som er kendetegnet ved sin karakteristiske foldede form. Kurset varer ca. 3 timer og finder sted hjemme hos en lokal kok.
En kok vil lære dig at tilberede dem, men du kan også nyde en treretters frokost, ledsaget af vin og vand, blandt hvilke du kan finde retter som:
- Pecorino: en hård ost lavet af fåremælk. Den har en stærk og karakteristisk smag, der varierer i intensitet alt efter, hvor moden den er.
- Culurgiones: består af en tynd skal af dej lavet af semulje eller durumhvedemel, som foldes til en halvmåne. Fyldet kan være kartofler, ost og aromatiske krydderurter.
- Desserter: Du kan smage lokale søde sager som suspiros (lavet med mandler, sukker og æggehvide) eller pardulas, små tarteletter fyldt med en blanding af sød ricottaost, sukker, æg og appelsin- eller citronskal.