Ubud balinesisk madlavningskursus
Om denne aktivitet
Billetter på smartphone accepteres
- Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
- Denne mulighed har GRATIS afbestilling: bestil det uden nogen risiko!
Oversigt
Det balinesiske køkken er velsmagende og sundt. Hvis du vælger denne aktivitet, kan du komme ind i en lokal families private hjem, hvor de vil lære dig at tilberede retter som Satay (kebab), Ayam Care (kylling kogt i kokosnøddevand) eller den berømte vegetariske ret Gado Gado. Oplevelsen varer ca. 3 timer og giver dig mulighed for at smage på opskrifterne samt typiske indonesiske alkoholiske drikkevarer. Som et plus er der også afhentning og aflevering på hotellet.
- Kom ind i en lokal families hjem
- Tilbered og smag de kulinariske specialiteter fra Bali.
- Skyl frokosten eller middagen ned med traditionelle drikkevarer
- Nyd en privat aktivitet
Hvad er inkluderet
- Traditionel madlavningskursus
- Frokost
- Drikkevarer
- Afhentning på hotel
Vælg deltagere og dato
Hvad man kan forvente
Denne aktivitet giver dig mulighed for at komme i kontakt med den ægte balinesiske kulinariske tradition. Et køretøj med aircondition henter dig fra dit hotel i Ubud (hvis du bor et andet sted, skal du betale ekstra) og kører dig til et privat hus, hvor du møder en lokal familie. De vil vise dig deres grøntsagshave og husdyr, som de bruger til selv at producere nogle ingredienser.
Den samlede varighed af aktiviteten er ca. 3 timer, og du kan vælge at gøre det under frokost eller aftensmad. Familien vil lære dig at tilberede typiske retter , som du kan smage, når du har lavet dem (ledsaget af noget lokal spiritus). Nedenstående liste indeholder de mest berømte af dem:
- Pepes Ikan - Kød eller fisk pakket ind i bananblade og tilberedt på en rist. For at forhindre, at indholdet løber ud, "forsegles" bladet med små bambuspinde i enderne.
- Bakso - En klassisk balinesisk gadekøkken. Det er en dumpling-suppe lavet med hakket kylling (eller oksekød, fisk, svinekød eller en blanding af kød) og tapiokamel.
- Gado Gado - En blanding af kogte grøntsager, smagt til med en lækker jordnøddebaseret sauce. Det er en særlig velsmagende vegetarisk ret.
- Satay - Kylling eller fisk på spyd, smagt til med en sød-syrlig sauce. Traditionelt er pindene lavet af citrongræs.
- Ikan Bakar - En hel grouper marineret i løg, hvidløg, koriander, tamarind og andre krydderier. Den serveres normalt med krydret sambal-sauce og hvide ris.
Denne liste er blot et eksempel, da det balinesiske køkken også omfatter retter som Perkedel (majsfritter), Nasi Goreng (stegte ris), Pisang Goreng (stegt vejbred) og andre delikatesser.