Kreta: Food tour i Chania
Om denne aktivitet
Billetter på smartphone accepteres
- Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
- Denne mulighed har GRATIS afbestilling: bestil det uden nogen risiko!
Oversigt
Vent ikke med at beslutte dig for at deltage i denne gastronomiske tur til Chania på Kreta og smage et af de mest velsmagende køkkener. I ca. 2 timer og 20 minutter vil du gå rundt i Chania, en græsk middelhavsø, hvor du vil smage lokale delikatesser som raki, tsikoudia, bougatsa samt lokale oste og oliven.
En ekspertguide vil ledsage dig på denne lækre tur og tage dig med til de mest emblematiske steder. Drikkevarer, te og kaffe vil også blive serveret. For at optimere oplevelsen vil denne aktivitet blive udført i små grupper på 8 personer. Som en ekstra bonus får du mulighed for at besøge en urtebutik og en traditionel knivmager.
- Nyd denne gastronomiske tur til Chania på Kreta, og udforsk det historiske centrum på jagt efter de bedste smagsoplevelser fra Grækenland.
- Ledsaget af en ekspertguide besøger du ikoniske steder på øen og smager på raki, tsikoudia, bougatsa og meget mere.
- Oplevelsen foregår i små grupper og inkluderer drinks, te og kaffe.
Hvad er inkluderet
- Gastronomisk rundtur i Chania på Kreta
- Besøg i en urtebutik
- Besøg hos en traditionel knivmager
- Drikkevarer, te og kaffe
Vælg deltagere og dato
Hvad man kan forvente
Forbered din gane på denne gastronomiske vandretur i Chania på Kreta, og oplev de mest udsøgte smagsoplevelser i regionen. Ledsaget af en ekspertguide vil du udforske den maleriske gamle bydel i Chania til fods og besøge de mest emblematiske steder, hvor du kan smage og nyde de lækreste delikatesser, som regionen har at byde på.
I cirka 2 timer og 20 minutter vil du fordybe dig i den gastronomiske kultur på denne charmerende græske middelhavsø og nyde autentiske lokale delikatesser som raki, tsikoudia, bougatsa, oste og lokale oliven. Besøg i en urtebutik og hos en traditionel knivmager er også inkluderet.
For at sikre en intim og personlig oplevelse vil denne gastronomiske tur blive gennemført i små grupper på maksimalt 8 personer. Ud over de udsøgte smagsprøver vil du også blive tilbudt forfriskende drinks, te og kaffe som supplement til din kulinariske oplevelse.
Man kan ikke tale om det kretensiske køkken uden at nævne raki og tsikoudia, to traditionelle og meget elskede likører. Disse destillerede drikke er fremstillet af resterne fra vinproduktionen og har en stærk og karakteristisk smag. De er en integreret del af kulturen og nydes som aperitif eller digestif.
Nogle af de typiske retter, du kan prøve i Chania og på Kreta, er dakos (sprødt brød med tomat, fetaost og olivenolie), moussaka (aubergine- og kødlasagne), dolmadakia (vinblade fyldt med ris og krydderier) og kalitsounia (tærter fyldt med ost eller krydderurter).