Quito nat street food og lokale drinks tur
Om denne aktivitet
Billetter på smartphone accepteres
- Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
- Denne mulighed har GRATIS afbestilling: bestil det uden nogen risiko!
Oversigt
Nyd den ecuadorianske gastronomi på en aftentur i Quito, hvor du kan smage det bedste fra det lokale køkken i ca. 3 timer. Ledsaget af en ekspertguide smager du på en række lækre lokale retter. Besøg street food-boder i de mest autentiske kvarterer, og oplev de forskellige tilberedninger af retter som fritada og ceviche. Bagefter besøger du et udsigtspunkt med en betagende udsigt for at se solnedgangen, efterfulgt af en drink på en smugkro for at fuldende en unik gastronomisk oplevelse.
- Oplev Ecuadors gademad med en ekspertguide.
- Smag retter som den berømte ceviche ledsaget af drinks.
- Lær kvarterer at kende, f.eks. det bohemeagtige Guápulo-kvarter .
- Deltag i en lille gruppe på ca. 6 personer.
Hvad er inkluderet
- Natlig gademadstur
- Middag
- Alkoholiske drikke og læskedrikke
Vælg deltagere og dato
Hvad man kan forvente
Udforsk de ecuadorianske smagsoplevelser med en gademadstur om aftenen med lokale drikkevarer, der varer ca. 3 timer.
Sammen med en lokal guide går du på opdagelse i byens gastronomiske gadeboder. Du kan smage en række autentiske ecuadorianske retter og drikkevarer, mens du lærer om den kulinariske kultur. Nogle af de interessante steder, du vil se, er:
- Parque José Navarro: er en smuk park i byens centrum med velholdte grønne områder og bænke, hvor man kan sidde og hvile. Her kan du smage lækker mad.
- La Floresta: er kendt for sin bohemeagtige og kunstneriske atmosfære, fuld af barer, restauranter og kunstgallerier. Det er et perfekt sted at slentre rundt, opdage byens gadekunst og smage på det lækre lokale køkken.
- Guápulo: slentre gennem det pulserende boheme-kvarter og beundre den betagende panoramaudsigt over byen fra et udkigspunkt.
Og for at fuldende denne gastronomiske oplevelse kan du nyde en drink på en hemmelig lokal bar , som kun de lokale kender til. Aktiviteten gennemføres i små grupper på ca. 6 personer for at sikre en mere personlig oplevelse.