Cartagena. Guidet tur med Bazurto Marked og madlavningskursus
Om denne aktivitet
Billetter på smartphone accepteres
- Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
- Denne mulighed har GRATIS afbestilling: bestil det uden nogen risiko!
Oversigt
Oplev hemmelighederne bag den colombianske gastronomi ved at deltage i dette 4,5 timers madlavningskursus i Cartagena de Indias. Sammen med en professionel kok og instruktør vil du lære at tilberede lokale delikatesser som lækker fisk og skaldyr.
I vil besøge Bazurto-markedet for at vælge de friskeste og mest traditionelle ingredienser. Du vil tilberede din egen typiske Cartagena-menu i selskab med en lille gruppe, og transport til og fra din indkvartering er inkluderet.
- Lær dethistoriske centrum af Cartagena de Indias atkende på denne gastronomiske oplevelse.
- Tilbered og smag en udsøgt typisk colombianskfrokost under vejledning af en professionel kok.
- Udforsk Bazurto-markedet, et livligt område af byen, hvor du kan indånde kultur og traditioner.
Hvad er inkluderet
- Madlavningskursus i Cartagena de Indias
- Professionel kok og instruktør
- Transport til og fra dit overnatningssted i Cartagena
- Transport i minibus med aircondition
Vælg deltagere og dato
Hvad man kan forvente
Ved at tage dette madlavningskursus i Cartagena de Indias på ca. 4,5 timer vil du lære de traditionelle kulinariske teknikker fra denne colombianske region, hvor caribiske delikatesser er hovedpersonerne ved bordet.
En chauffør henter dig fra din indkvartering i byen og kører dig i en komfortabel minibus med aircondition til det historiske centrum, hvor du møder den professionelle kok , som vil være din instruktør på dette gastronomiske eventyr.
Du vil slutte dig til en lille gruppe på op til 15 personer for at udforske det populære Bazurto-marked. Blandt en række friske fødevarer, der er typiske for de lokale, vælger du de ingredienser, du skal bruge til at tilberede en udsøgt menu på klassen.
Her vil du lære om Cartageneros' daglige liv og udforske det travle marked, hvor du også vil se, hvordan snacks, der er karakteristiske for den colombianske kultur, fremstilles og smages.
Oplevelsen fortsætter i et typisk køkken i Cartagena nær det historiske centrum. Din ekspertkok og instruktør vil guide dig gennem processen med at tilberede klassiske lokale delikatesser, herunder fisk, rejer, plantainer, ris og salater. Når du er færdig med din ret, vil du kunne smage den og udveksle synspunkter med hele gruppen.